čtvrtek 28. prosince 2017

Masozravka na smutnice

Našel jsem ale na ně účinnou zbraň: chemický přípravek Mospilan. Od této doby nemilosrdně zabíjím smutnice pobýhající po substrátu a hledající místo pro nakladení vajíček,. Nějak masožravka byla učinnější, zejména s tou láhev. Právě nyní si často s novým substrátem na přesazení pokojových květin přineseme smutnice , které rostliny úplně zničí. To by ani tak nevadilo, smutnice sama o sobě ničemu neškodí a. Mrška malá si spolehlivě vybírá k potravě ty semenáčky, na kterých vám . Rosnatky jsou vesměs rostliny žijící na rašeliništích, které mají listy posety kapičkami lepkavé rosy.


Po odkvětu a uzrání semeníků masožravka kapská hyne. V kuchyni octomilky a v pokoji s kytkami smutnice. Masožravé rostliny jsou citlivé na obsah minerálních solí v půdě, proto se při.


Máte-li v bytě takové ty malé mušky (tuším že to jsou smutnice ), které se objevují. Drobné šedočerné mušky, známé pro svou barvu jako smutnice , se. Smutnicím se nejlépe daří ve sklenících a na pokojových rostlinách.


Missing: masozravka ‎ ‎Must include: ‎ masozravka Jak na smutnice: dezinfekce substrátu, biologická ochrana. Poletující mušky smutnice jsem si přinesl domů se substrátem. Jsou velice nepříjemné, ale zajímalo by mě, zda také škodí rostlinám a jak je . Zařínají mi černat a poté i osychat listy i lapače much. Nevím čím to je způsobeno, ale sem tam . Ma niekto skusenosti s postrekom na kličiacich byblidach?


Koupil jsem si totiž jednu na výstavě a ono se jí do života moc nechce. Na jaře mucholapka vyhání vysoký stvol s velkými (cm) bílými květy Po opylení. Ta moje masožravka je ale nenažraná, přijdu ze školy a tři chlopně si chytili.


Na inom fore o rastlinach som nasiel ze je na to dobry pripravok DIAZINON, ale. Ve své domovině na jižní polokouli kvete láčkovice v létě, tedy v prosinci až lednu. Také malé rostliny napadají smutnice i mšice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky