středa 28. prosince 2016

Žumara palma

Category:Chamaerops_humilis Feb. Jedinstvena Mediteranska vrsta . Cene su informativnog karaktera i mogu da variraju u zavisnosti od tržišne ponude i drugih faktora. Ova palma od prirode raste u Japanu.


U odnosu na zemljište nije izbirljiva.

Dobro podnosi uslove gradske klime. Pritlikava palma žumara ima sestavljene pahljačaste liste, ki dosežejo premer centimetrov. Ena izmed najboljših predstavnic okrasnih mediteranskih rastlin . CHAMAEROPS HUMILIS, TRPASLIČÍ PALMA , ŽUMARA , PŮVOD PALMY ŠPANĚLSKO.


CM – Momentálně nedostupné. Tento druh je jediný původní evropský druh palmy. Ve středomoří velmi oblíbená palma , je nenáročná, velmi suchomilná a poměrně dobře mrazuodolná. Kmínek je pokrytý vlákny připomínajícími jutu a .

Trachycarpus fortunei ) je tropická dekorace do každé zahrady! Ova atraktivna i robustna palma porijeklom iz Španjolske i Maroka vrlo je . U ponudi formirane sadnice sa slike. Palmičku umístíme na teplé, sluncem zalité místo. Snese i chladnější podmínky. Velmi oblíbená mrazuvzdorná palma s dekorativními konopnými vlákny na . Chamaedorea elegans) vytváří zelené spirálovité listy a žlutooranžové květy.


Je to i vytrvalá kbelíková (domácí, přenosná) palma. Jedna palma se jmenuje žumara nízká. A právě díky ní má palma své jméno, jak ve své knižní sbírce původně rozhlasových vyprávění píše Václav Větvička.


Je to vytrvalá kbelíková (domácí, přenosná) palma. Chamaerops humilis) vytváří větvený kmen, žluté květy a červené plody. Europe, koje uspijevaju u hrvatskom primorju. Mala žumara (Chamerops humilis) grmolika je . Kokosova palma Cocos nucifera.


Rostliny pro interiér - Žumara ztepilá palma trachycarpus fortunei, nabídky - prodám, prodej, inzerce.

Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a . Proč si také nepořídit nějakou palmu? Návod na pěstování chamaeropsu humilis naleznete zde. Jak vypěstovat palmu konopnou ze semínek?


Rostlina má ráda písčitou půdu, do které můžete přimíchat štěrk či . Z razliko od školjk ali kamnov lahko prinesemo tudi kakšno rastlino, kot je palma , ki jo še leta gojimo doma. In vedno znova obujamo lepe spomine. Palma konopná je nenáročná na pěstování.


Nejmrazuvzdornější palma na světě má jména hned dvě. U nás se uvádí mrazuvzdornost -20°C, ale jako každá palma i tato je citlivá na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky