pátek 30. prosince 2016

Jednoosý traktor hecht

Jednoosý traktor hecht

Jednoosý traktor - kultivátor s obsahem motoru 2cma výkonem HP. Motorový kultivátor s príslušenstvom pre prestavbu na jednoosý traktor. Pohonná jednotka s výkonom HP, kolesá s pneu, kultivačné radličky, vozík a oje . Možnost přestavby na jednoosý traktor. Zahradní traktor se 4-taktním motorem HECHT OHV.


Jednoosý traktor hecht

Tímto způsobem kultivátor přestavíte na plnohodnotný jednoosý traktor. Jelikož jsou kultivátory konstruovány jako multifunkční stroje,. Popis tovaru Benzínový kultivátor s výkonným štvortaktným motorom HECHT OHV s. Kultivátor je možné dokúpením voliteľného príslušenstva prestavať na plnohodnotný jednoosý traktor. Keďže sú kultivátory konštruované ako multifunkčné.


Pre správnu funkčnosť je potrebné naliať prevodový olej do prevodovky. Preto odporucame pridat do košika aj 2ks prevodového oleja. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Týmto spôsobom kultivátor prestavíte na plnohodnotný jednoosý traktor. SET s kompletným príslušenstvom pre prestavbu na jednoosý traktor.


Jednoosý traktor hecht

Výkonný kultivátor so 4-taktným motorom Hecht OHV s výkonom HP s objemom 1cm3. Vyorávač je určený pre riadkovanie, . Výkonný motorový kultivátor s možnosťou voliteľného príslušenstva. Pre pohon je použitý štvortaktný jednovalec HECHT OHV . Vozík VARES PROFI IT 500.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky