čtvrtek 29. prosince 2016

Zahradní obrubník garden diamond junior

Zahradní obrubník garden diamond junior

Menší verze plastového obrubníku pro oddělení trávníku, délka návinu m, zelený. Zahradní obrubník plastový Garden Diamond Junior černý doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Kvalitní plastový obrubník pro oddělení trávníku od záhonů, délka návinu m, černá barva. Materiál odolný vůči UV záření, v zimě nepopraská.


Menší ekonomická verze zahradního běžného obrubníku. POZOR - tuto verzi není možné použít jako zavlažovací obrubník. Obrubník JUNIOR zabrání prorůstání trávníku tam, kde trávu nechcete také není skoro vůbec viditelný.


GARDEN DIAMOND JUNIOR m černý. Obruba Garden Diamond Junior je zahradní obrubník , který je vhodný pro oddělení trávníku od okrasných záhonů, zpevněných cest, pro ohraničení solitérů v . Zabraňují prorůstání trávníků tam, kde je to nežádoucí a zdůrazňují velice čisté a estetické linie, které při použití spojovacích konektorů tvoří nekonečný a na . Při zakoupení kusů obrubníku od jedné . Plastový obrubník Garden Diamond Junior zelený m, neviditeľný a ďalšie Plastové obrubníky výhodne v Eshope. Vhodné pre priestory, Záhrada.


Zahradní obrubník garden diamond junior

Nabízíme - Zahradní boxy za super ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky