středa 14. prosince 2016

Dubová kůra gel s allantoinem

Dubová kůra gel s allantoinem

Gel z dubové kůry patří mezi osvědčené přípravky s dlouhodobě prověřeným účinkem. Příznivě působí zejména při hemeroidech a pocení nohou. Dubová kůra se používá k léčení od nepaměti, z celého stromu má nejvyšší obsah účinných látek a byla a je lehce dostupným lékem na mnohé zdravotní potíže.


Dubová kůra gel s allantoinem

Altermed dubová kůra gel s allantoinem. Gel s allantoinem příznivě působí při hemoroidech, pocení nohou, trhlinkách, při podrážděné kůži po slunění a drobných spáleninách. Stahující a protipotivý . Gel na hemoroidy, potivost nohou.


Obsahuje dubovou kůru, allantoin a. DUBOVÁ KŮRA gel s allantoinem (výtažek kostivalu lékařského) příznivě působí při hemeroidech, pocení nohou, trhlinkách, při podrážděné kůži po slunění a . Gel příznivě působí při hemeroidech, pocení nohou a při. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Dubová kůra je známá svými intenzivními adstringentními (stahujícími) účinky na kůži, společně s allantoinem a panthenolem napomáhá její regeneraci. Dubová kůra s allantoinem podporuje hojení pokožky při hemeroidech a drobných poraněních. Skladem na e-shopu nebo okamžitě k rezervaci ve lékárnách.


Mysleli ste dubová kura gel? Annabis Balcann dubová kôra gél z konope s koloidným striebrom ml. Topvet dubová kůra masážny gél 2ml. Léky na trávení a vylučování. Lékárna Levná pilulka, Komenského nám.


Pro nás nejpřínosnější jsou její dezinfekční účinky a schopnost tlumit a zastavovat krvácení. Levné léky můžete nakoupit také na našem eshopu – lekarnajanovska. Akce SILYMARIN DUO DaVinci tob.


Dubová kůra velmi příznivě působí při obtížích s hemeroidy i proti potivosti nohou Dubová kůra velmi. Dubová kůra gel – Quercus Robur Gel s obsahem výtažku dubové kůry působí na omrzliny, ekzémy a modřiny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky