čtvrtek 22. prosince 2016

Solana

Nechejte se unést pohádkovou atmosférou solné jeskyně ATLANTIDA. Tady Vám umožníme zapomenout. Ve zdravém těle zdravý vzduch. Přijďte se ho nadýchat do solné jeskyně.


Klima prosycené minerály je podobné tomu přímořskému, jen k . Dojde k posílení imunity včas.

ANTISTRESOVÉ MASÁŽE přímo v solné jeskyni. ZDRAVÉ SPANÍ pro děti V SOLNÉ JESKYNI VÍCE RELAXAČNÍ MEDITACE PRODUKTY FIRMY NADĚJE . Cena se vztahuje na čistý pobyt v jeskyni minut. Sůl má podle jedné pohádky větší cenu než zlato.


Vyzkoušejte naši solnou jeskyni a přesvědčte se sami. Léčivé účinky soli znali už naši předkové. Ceník pro „ Rodiče s dětmi a pro dospělé „ platný od 8. Ceník služeb solné jeskyně , masážních křesel a nehtového studia.

Mnohá lékařská zařízení a lázně výrazně rozšířily své léčebné prostředky o mikroklimatické jódové solné jeskyně. Solná jeskyně - pobyt v ní - pozitivně působí . Cena je u každé firmy, která se stavbou solných jeskyní zabývá, různá. Na otázky odpovídala Sylvie Svobodová, která provozuje solnou jeskyni ve . Do solné jeskyně se vchází v oblečení, v recepci obdrží každý klient jednorázové návleky na obuv. Rádi Vás přivítáme v pohádkovém prostředí naší solné jeskyně vybudované z. Při pravidelných návštěvách pronájem celé jeskyně cena na domluvě.


SOLNÁ JESKYNĚ - VAŠE MOŘE V JESENÍKU. Jako když jdete na návštěvu. V solné jeskyni je teplo. Zujete se, sundáte bundu a můžete vejít. Ponožky si necháváte všichni.


Dětem můžete sundat kalhoty a . Pobyt v solné jeskyni je příjemným zážitkem navozujícím hlubokou relaxaci. Pro Vaše větší pohodlí a jistotu bude lepší, když se před návštěvou Solné jeskyně Slaný objednáte na konkrétní termín. Podívejte se do sekce Kontakty.


Název vznikl z řeckého slova halos (sůl) a je prokázáno, že již staří Řekové se zabývali.

Navštivte solnou jeskyni v Kladně a dopřejte si zdravou relaxaci - Ceník solné jeskyně. Vzduch je v solné jeskyni přesycený sloučeninami jódu, vápníku, draslíku, sodíku. Nabízíme prodej parfémů a kosmetických výrobků z mrtvého moře. Dále nabízíme návštěvu solné jeskyně. Místo klidu, odpočinku, regenerace a relaxace.


Uvedené ceny jsou za relaxační terapii trvající minut. Permanentka obsahuje vstupů do solné jeskyně. Pronájem celé jeskyně lze dohodnout s . Speciální jeskyně se solnými stěnami vytváří čisté ionizované ovzduší s optimální vlhkostí. Minerály, uvolňované při teplotách - 23°C, obohacují celý prostor . Služba, Cena za lekci minut .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky