úterý 24. listopadu 2015

Napouštědla na dřevo

Syntetické bezbarvé fungicidní napouštědlo na dřevo. Napouštědla na dřevo pro Vaše dřevěné plochy. Pomáhají ochránit dřevo proti dřevozbarvujícím houbám a plísním, proti vodě apod.


Kdy je napouštědlo na dřevo nutné. Na prodejně často vidíme, že by zákazníci rádi vynechali.

Balení: 75l, 5l, 5l. Impregnační základ na dřevo Lazurol. Zde naleznete napouštědla na dřevo , které jsou vhodné zejména na nové ještě nenatřené dřevěné povrchy, jako např.


Určený pro preventivní ochranu opracovaných. Sjednocuje nasákavost podkladu, snižuje vstup vlhkosti a vytváří spolehlivé. Specializujeme se především na výrobky pro povrchovou úpravu dřeva , ale máme i osvědčené značky pro údržbu kovových či minerálních povrchů.


Bezbarvé fungicidní a insekticidní napouštědlo slouží k napouštění dřeva pod vodou ředitelné i syntetické laky, lazury a krycí barvy. Zachová přirozenou kresbu.

Používá se zejména k základnímu napouštění dřeva , omítek a jiných savých. Je určeno pro preventivní ochranu opracovaných . Sokrates Professional napouštědlo na dřevo je vyrobeno na. Primalex fungicidní napouštědlo na dřevo je účinný impregnační nátěr, který proniká do hloubky a poskytuje dřevu úplnou fungicidní ochranu.


Prodlužují životnost dřeva v exteriéru i interiéru, zajistí jejich ochranu vůči houbám, plísním, dřevokaznému hmyzu a pronikání vody. Xyladecor Fresh - čistič pro oživení . NAPOUŠTĚDLA NA DŘEVO , MISTRAL PLUS. Doporučené a nejprodávanější produkty. FUNGISTOP má široké použití, . FORTEKRYL napouštědlo na dřevo velmi dobře proniká do dřeva, zvyšuje přilnavost dalších nátěrů, zabraňuje modrání dřeva a chrání jej před dřevokazným . K napouštění dřeva a dalších podkladů ve venkovním i vnitřním prostředí.


Používa jí se na ochranu dřeva i zdiva v interiéru i exteriéru. Nabízíme napouštědla a penetrace na vodní bázi i syntetické. Seřadit podle: Důležitost. Akrylátová biocidní impregnace na dřevo.


Oleje, mořidla a napouštědla dřevo.

Tophybrid je lazura určená k nátěru všech druhů dřeva v exteriéru i interiéru. Nakupujte na našem e- shopu za skvělé ceny. Krátké termíny dodání veškerého sortimentu barev a laků. Mám použít lak, olej, barvu nebo napouštědlo ? Každá změna ročního období se pro dřevo stává problémem.


Lazura na dřevo , ochrana proti zamodrání, ochrana pro dřevokaznému hmyzu, ochrana proti houbám. Chrání před pronikáním vody. Speciální kotvící a napouštěcí prostředek pro fungicidní a insekticidní impregnaci dřeva.


V tomto článku naleznete informace o novém napouštědle Balakryl, které ochrání dřevo proti dřevokaznému hmyzu, plísním a houbám. Usnadňuje následný nátěr, zlepšuje přilnavost a trvanlivost celého nátěrového . Vosk na dřevo zušlechťuje dřevo , které j. Bondex Holzwachs vosk na dřevo borovice 25l. Lazura zvýrazňuje kresbu dřeva , zajišťuje ochranu proti zamodrání dřeva , proti houbám. Druchema lihové mořidlo, světlý mahagon, 5ml. Lihové mořidlo je určeno k moření dřeva a všech porézních materiálů (např. beton, OSB desky, cihly).


Charakteristika a použití výrobku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky