pondělí 23. listopadu 2015

Bofix 100ml

Bofix 100ml

Přípravek proniká do rostlin prostřednictvím. Clopyralit 20g, Fluroxypyr 40g, M. Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI. Pokud chcete trávník bez plevelů. Bofix ničí plevele v trávníku.


Selektivní herbicid k hubení odolných plevelů v okrasných trávnících. BOFIX - Použitie: na ničenie odolných dvojklíčno-listových burín v okrasných trávnikoch. Po aplikácii nekoste trávnik 7- dní, . BOFIX - na ničenie odolných dvojklíčno-listových burín v okrasných trávnikoch.


Likviduje dvouděložné plevele: jitrocel, smetánka, ptačinec žabinec, konopice, hluchavka, kopřiva, . Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki . K hubení dvouděložných plevelů v okrasných a účelových trávnících. Target Starane Trawniki selektywny preparat chwastobójczy. Opakowanie zawiera 1ml koncentratu. Je to selektivní (působí pouze na plevel) herbicid ve formě mikronizované suspoemulze k hubení odolných dvouděložných . Selektívny, systémovo pôsobiaci listový herbicíd na . Dešťové srážky hodiny po aplikaci neovlivní negativně . Citlivé buriny ničí spoľahlivo vo fáze 2-listov. Ak máte novozaložený trávnik, použite dávku na spodnej hranici . BOFIX herbicid pro hubení plevelů v trávníku a travních porostech.


Herbicid k hubení odolných dvouděložných plevelů v okrasných a účelových trávnících. Tráva zostáva - burinu poráža. EAN: Výrobca: Dostupnosť: hodín. Hubí všechny odolné dvouděložné plevele v trávnících. Koncentrovaný selektivní herbicid určený k likvidaci dvouděložných plevelů v okrasných a účelových trávnících s účinkem během několika hodin.


BOFIX - přípravek na hubení plevele 1ml : doručení domů nebo na prodejnu. AGRO URYCHLOVAČ KOMPOSTU litr výrazně zkracuje dobu potřebnou pro vznik provzdušněného kompostu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Product is no longer available for sale.


Bofix 100ml

Vyberte si z naší doporučené nabídky. Herbicidy - přípravky určené k likvidaci nežádoucích rostlin. BOFIX 1ml - herbicid do okrasných trávníků. Hledáte kvalitní STAVEBNINY?


Nakupte výhodně ještě dnes a získejte služby ZDARMA. StavMaChem, správná volba. Listovo pôsobiaci herbicíd na ničenie odolných dvojklíčnolistových burín. Naše drogerie nabízí široký sortiment veškerých potřeb všech známých značek.


Bofix 100ml

Drogerie Ulbrich má provozovnu v Brně Židenicích. Postřik na trávník proti. Přijďte se přesvědčit o .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky