úterý 21. dubna 2015

Luxol bezbarvý

Luxol bezbarvý

Nová receptura má vylepšené vlastnosti. LUXOL Lodní lak je transparentní lak na bázi rozpouštědel určený k ochraně dřevěných povrchů ve vysoce vlhkém prostředí. Díky obsahu vosků a olejů chrání . Vyberte si bezbarvý lak v našem e-shopu. Luxol - Nejlevnější barvy laky u nás.


Luxol bezbarvý

Máme dostatečné množství skladem, objednané do dnů. Pro Žamberk a okolí možnost rozvozu. Je vhodný pro nátěry pergol, zahradního nábytku, . Nátěr zaručuje dlouhodobou . Běžná cena ‎: ‎Více informací v tabulce variant Cena vč. Transparentný rozpúšťadlový lak na ochranu drevených povrchov vo vysoko vlhkom prostredí.


Má stály lesk,je odolný proti vode a poskytuje dlhodobú ochranu. Je ideální na koupelnový nábytek, sportovní nářadí, korek, . LUXOL ORIGINAL tenkovrstvá lazura 10L Balakom. Lak je určený pro dekoratvní nátěry dřevěných prvků ve vlkém prostředí.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Osobně v Havlíčkově Brodě: zítra. Přepravní společností: středa 25. PorovnatDotaz na prodejceOdeslat.


Zdarma lazurovací štětec. Bezbarvý luxol je možné přibarvit tónovacími pastami používanými v tónovacích centrech pro syntetické nátěrové hmoty ( nejsou obvykle běžně prodejné) . Barva: nátěr je bezbarvý. UPOZORNĚNÍ: používejte biocidní přípravky bezpečně.


Xyladecor Podlahový lak je bezbarvý jednosložkový lak na bázi. Impregnace na dřevo Luxol. Naše cena 12Kč (EUR).


Ve vnitřním prostředí můžete použít jakýkoliv bezbarvý lak.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky