pátek 17. dubna 2015

Plavecká svorka na nos

Určena pro plavce na ochranu před vniknutím vody do nosu. Plovoucí svorka na noc, kterou v případě ztráty lehce najdete na hladině. Už se o klip na nos nemusíte starat. Jakmile ho připevníte, víte, že tam zůstane! Aqua Sphere svorka na nos zabraňuje vniknutí vody do nosu při plavání.


Dodávána včetně plastové krabičky. Velikost lze přizpůsobit stlačením drátku. NABAIJI PLAVECKÁ SVORKA NA NOS RŮŽOVÁ. Patentovaná svorka na nos. Sportovní a ergonomická svorka na nos ( skřipec ). Přizpůsobivá, anatomicky tvarovaná svorka pro dokonalé přizpůsobení nosu.


Objednejte ho na našem e-shopu DECATHLON. Ergo nos klip je ideální pro závodění nebo tréning. Má nastavitelným rámem, aby se se přizpůsobyl na Váš . CRESSI Ucpávky do uší a svorka na nos EAR PLUGS NOSE CLIP.


Zobrazit celý popis produktu. Doprava na tento produkt: Info v obchodu. Speedo Competition natural Štipec na nos. Dostupnost: (Skladem) 22. Kolíček na nos z pohodlného měkkého silikonu zabraňuje vniknutí vody do nosu během.


Nakupujte plavecké doplnky. Zabraňuje vniknutí vody do nosu při plavání. Vyrobena z polymerů, konce jsou vyrobeny z měkkého silikonu. Zaoblená konstrukce poskytuje pohodlné nasazení a zabráňuje přístupu vody . Vyberajte si Klipy na nos podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových. Kerilla zabraňuje vniknutiu vody do nosa - svorka vyrobená z . Klip na nos vyrobený z kvalitního polymeru, koncovka z měkkého silikonu.


NC-SVORKA NA NOS SPURT. Nabízíme plavecké čepice na plavání, koupání a vodní sporty. Silikonová plavecká koupací čepice pro dospě. KERILIA zabraňuje vniknutí vody do nosu - svorka vyrobena z polymerů a měkkého silikonu - funkční , . Svorka na nos pro plavce - zn.


Ergonomická a hydrodynamická plavecká deska pro náročné sportovce. Vodný štipec na nos Vám zaručí maximálne pohodlie pri plávaní a iných vodných športoch. Klip Na Nos Freediving Mares - Nose Clip APNEA. Arena M REFLECTED SHORT . Plavecká svorka na nos SUBGEAR Apnea nose clip Sub Gear 824.


Finis Nose Clip je nosní svorka, která zabraňuje vniknutí vody do nosu. Nastaviteľný štipecna nos Scubapro z odľahčeného hliníka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky