úterý 28. dubna 2015

Kočárek chodítko 2v1 smoby minikiss

Slouží jako chodítko a zároveň i jako kočárek pro panenku. Odstrkovadlo 2vpomáhá dětem nejen při prvních krůčcích, ale může být použito později i jako kočárek pro panenku. Chodítko a kočárek pro panenku, rozměry 50. Prodám kočárek a chodítko 2v, ideální pro malé slečny.


Kočárek chodítko 2v1 smoby minikiss

Milí přátelé, ať už si zvolíte cestu k sobě a životní spokojenosti přes tělo nebo . Stylová pomůcka při prvních krůčcích vaší holčičky. Moderní chodítko z řady Minikiss pro holčičky, které pomáhá nejen při prvních krůčcích. SMOBY Minikiss Dětské chodítko 2v1. Může být využito i jako kočárek.


Plastové růžové chodítko z kvalitního plastu z řady Minikiss pro holčičky . Pomáhá při učení chůze, při držení stability. Odrážedlo a chodítko 2v1. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom . Od 8Kč poštovné zdarma. Díky zvláštnímu designu je to kočárek pro panenky a také stabilní chodítko , . Smoby - Smoby minikiss chodník.


Kočárek chodítko 2v1 smoby minikiss

Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, . Kočárek je opatřen brzdou . Zboží je kompletní, pouze má mírně poškozený obal. Set hračiek kočík a chodítko v jednom MiniKiss a bábika MiniKiss sú.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky