pondělí 20. dubna 2015

Olej stihl hp

Neboť dobrý motorový olej . Syntetický olej se skvělými mazacími vlastnostmi. Spalování s mimořádně nízkým podílem spalin díky aditivům neobsahujícím popílek . Bardzo dobre właściwości. Półsyntetyczny czerwony olej do silników dwusuwowych.


Olej stihl hp

Stosowany w pilarkach, kosach, wykaszarkach itp. Idealnie miesza się z paliwem zapewniając . Stoney Ridge Farmer 68942. Stihl HP pro 2-taktní motory na minerální bázi. Speciálně vyvinut pro motory STIHL.


Wyślij ten produkt znajomemu. Zróżnicowany zbiór ofert, najlepsze ceny i promocje. Olej stihl hp ultra na Allegro. Wejdź i znajdź to, czego szukasz!


Kup interesujący Cię produkt, wybierz sposób płatności i dostawy. STIHL HP Ultra 1L, Dvorak-vlasim. Ciesz się szybką przesyłką do Twojego domu. Dostępność: W naszym magazynie, objaśnienie w zakładce dostępność i czas wysyłki.


Może być używany do do silników . Opracowany specjalnie na potrzeby wysokich wymagań urządzeń spalinowych. Posiada doskonałe właściwości . Motorový olej na minerální bázi, speciálně vyvinutý pro vysoké požadavky motorových přístrojů. Velmi dobré mazací vlastnosti a vlastnosti spalování.


Olej stihl hp

Doskonałe właściwości smarne i wyjątkowo czyste spalanie. Wysokiej klasy olej do mieszanki 1:marki Stihl, opracowany na potrzeby wysokich wymagań wszelkich . Popis: Zásluhou své vynikající mazací schopnosti nejpoužívanější . Oryginalny olej Stihl o pojemności 1l z dozownikiem do sporządzania mieszanki paliwowej. Zalecany stosunek mieszanki to 1:50.


Tento motorový olej na báze minerálneho oleja sa k palivu do benzínových motorov primiešava v pomere . Zásluhou svojej vynikajúcej mazacej schopnosti je to najpoužívanejší motorový olej pre zmesou mazané motory v ručnom motorovom náradí v Európe. Vynikající mazací schopnosti. Plne syntetický olej so skvelými mazacími vlastnosťami. Ogromny wybór produktów dla rolników, sadowników oraz miłośników ogrodnictwa. Vysoko kvalitný olej pre dvojtaktné motory.


Olej stihl hp

Odporúčané riedenie 1:50. Jednorázové balenie 100ml na úpravu 5L benzínu. Rolnictwo Pozostałe rolnicze. TYLKO ODBIÓR OSOBISTY SKLEP nr.


Motorový olej pro dvoutaktní motory na minerální bázi s vysokou mazací schopností při současně dobré čistotě motoru. Części zamienne i akcesoria: Oryginalne części zamienne są produkowane z zastosowaniem tych samych norm, co części oryginalne, można więc mieć .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky