čtvrtek 12. února 2015

Thiram granuflo cena

Thiram granuflo cena

Cena netto: 3zł 3zł. THIRAM GRANUFLO 80WG 20KG - już dziś sprawdź ofertę sklepu Wpolu. Ogromny wybór produktów dla rolników, sadowników oraz miłośników ogrodnictwa . Preparat w formie granul do sporządzania zawiesiny wodnej. SKUTECZNA OCHRONA PRZED PARCHEM JABŁONI!


Proti houbovým chorobám, ideální do směsi s dalšími fungicidy. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Fungicid na kadeřavost broskvoní,.


Skutecznie chroni jabłonie przed parchem oraz truskawki przed szarą pleśnią. Thiram granflo - g postačí na postřiku. Ostatnia cena : 348zł Zobacz podobne.


Thiram granuflo cena

I OPIS DZIAŁANIA Środek grzybobójczy w formie granul do sporządzania zawiesiny wodnej o działaniukontaktowym do stosowania zapobiegawczego w . Kuprikol je fungicidní přípravek ve formě smáčitelného prášku k… 3. Czas dostawy: Wysyłka do dni roboczych . Dowiedz się o dawkowaniu,. Ponadto etykieta, cena i kiedy stosować. Hlídací pes: Hlídací pes . Kč ( Nejsme plátci DPH ) . Prvním krokem je ošetření v době nalévání pupenů (Champion WG ). Kontaktní fungicid s velmi dobrou činností. W związku z tym Minister Rolnictwa ustanowił następujące . Pozwolenie na handel równoległy: nie.


Termin dopuszczenia do sprzedaży i . Popis a působení: Postřikový fungicidní přípravek ve formě ve vodě dispergovatelných granulí . Výrobce: AgroBio Opava, s. Dostupnost: skladem v e-shopu. Jest fungicydem kontaktowym do zwalczania zapobiegawczego. Běžná cena 7- s DPH Ušetříte -1- s DPH.


Střídání dvou účinných látek . Target Miedzian WP 100g. Oferowana wielkość opakowania. Deset gramů koncentrátu postačí k přípravě až litrů postřiku, který je odolný vůči mrazu. Produkcja towarowa jabłek konsumpcyjnych dt.


Siarkol Extra WP (7), 5. AGRO thiram GRANUFLO 3x10g AGRO thiram GRANUFLO 3x10g.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky