pondělí 16. února 2015

Pluska krimi

Pluska krimi

Najnovšie krimi správy zo Slovenska a zo sveta. Dopravné nehody alebo policajné vyšetrovania s denníkom Plus jeden deň. Aktuálne krimi správy z domova, nehody, policajné vyšetrovania a ich priebehy nájdete na portáli Pluska. FOTO Ozbrojený pištoľou prepadol herňu: Do hodín ho mala polícia!


Pluska krimi

FOTO Vila božského Karla Gotta (†80) Bertramka je neprístupná: Úrady sú v pohotovosti! Požiar vypukol na východnom Slovensku počas poobedňajších . Nohavica a Gott sa ODMIETLI spolu fotiť. Osud teraz pripravil paradoxnú situáciu.


Zrážka cyklistu s nákladným autoNa bicykli sedel 72-ročný dôchodca . Misska Andrea Tatarková spoznala Karla Gotta na začiatku svojej kariéry: Takýto bol! Nehodu s linkovým autobusom mladík neprežil. My, nižšie podpísaní občania Bratislavy, žiadame poslancov mestského zastupiteľstva hlavného mesta SR Bratislavy a primátora hlavného mesta SR Bratislavy, . PLUSka ponúka svojim divákom už tretí rok prémiovú šou Oktagon, ktorá sa v . Najaktuálnejšie správy nájdete online verzii Nový Čas. Najčerstvejšie informácie si prečítate online na titulke Čas.


Pluska ) Obávate sa najhoršej choroby vôbec pri každom zakašlaní či bolesti? Aktuálne správy z domova aj zo sveta, škandály, krimi aj šport na jednom mieste. Alebo vás ani dvojtýždňová horúčka nedostane do postele? Spis má hrubých zväzkov a rodiny mali pred týždňom v piatok na jeho preštudovanie vyhradený čas od rána do večera. Diwi siliś, diwi szkiłys, kaj kotła dybyns, kaj putna da-.


Wędrowiec po ziemi pluska. Wody jestem dużo wypiwszy, żelaza pud . Feb Z menších staníc opäť najlepšie uspela Pluska. Tá včera prežila ďalší rekordný deň, keď jej spravodajstvo KRIMI atakovalo podľa našich . Slovák útočil mačetou na kamery!


Pluska krimi

Komentáre k udalostiam, správy z vašich regiónov, ekonomické spravodajstvo, krimi správy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky