čtvrtek 26. února 2015

Nektarinka venus

Dužnina je žlutomasá, velmi sladká, dobře odlučitelná. Plodnost je brzká, vysoká, pravidelná. Stromy rostou středně bujně až bujně. Venus je velmi pozdní žlutomasá nektarinka.


Plody jsou velmi velké, kulaté až mírně oválné, pevná žlutá slupka je téměř . Svet by bol šedivý, keby sme všetci mali rovnako naladené chuťové poháriky!

Väčšina popisov sa zhoduje v tom, že Venus má . Slupka je pevná, žlutá, téměř celá překrytá červenou barvou. Velmi pozdní žlutomasá, velkoplodá nektarinka pro přímý konzum. Stark Red Gold x Flamekist.


Plod je velký a kulovitý, jasně červený barvy. Plody sú veľké, guľaté s jasnou červenou farbou. Dužina je veľmi sladká, dobre oddeliteľná od kôstky.


Dozrieva koncom augusta a je veľmi. Je to velmi otužilá nektarinka.

Pozdní odrůda žlutomasé nektarinky. Jsou také aromatické, šťavnaté, s červenou slupkou. Sú tiež aromatické, šťavnaté, s červenou šupkou. Venus ´ je neskorá nektarinka vhodná aj do stredných polôh.


Veľké, šťavnaté plody majú žltú dužinu a dobre sa oddeľuje od kôstky. September Queen´ - nektarinka. Přehled popisných charakteristik hodnocených u zvolené . Velikost plodů 200g,dužina odlučitelná od pecky. Zraje dní po odrůdě Redhaven. Derrick favors georgia tech stats.


Taj michael jackson documentary. Teigne du poireau eau de . Prunus persica ´ Venus ´, nektarinka , raná, Není skladem, 20Kč . Mladšia výsadba broskyňa Crest Haven a nektarinka Venus už tiež prinesú peknú úrodu. Marhuľa Veľkopavlovická má . Neskorá odroda s veľmi veľkými plodmi výbornej chuti, vhodná aj do stredných polôh. Nalezené zboží: Nebyly nalezeny žádné položky.


VESTKY-SLÍVY : RUTH GERSTETTER.

SLIVKY - Čačanská lepotica, Stanley, Jojo. RINGLOTY - Althanová, Broskyňová, Ontário, Zelená. EGREŠ – Invicta (biely) . Venus – Ďlutomasá, oddűlitelná od pecky, re- lativnű odolnűj‰í k mrazu, neĎ jiné bűĎnűj‰í. Nektarinka s plody dosahujícími průměrné hmotnosti 1g. Doba zrání odrůdy ´Orion´ je přibližně a odrůdy ´ Venus ´ dní po RH.


Relativně odolnější na mráz, než jiné běžné odrůdy nektarinek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky