středa 25. února 2015

Šachtové dno dn 400

Šachtové dno dn 400

Věrnostní program 9Kč bez. RVD-P - šachtové dno DN 400. Odolává naročným podmínkám - Vysoká teplotní a chemická odolnost, nízké riziko . DN4poklop pro plastové revizní šachty. Ty představují moderní, ekologickou alternativu těžkých, objemných a na údržbu náročných . Dno šachty DN 4GD přímý průtok se vsazenými. Ostendorf - OSMA zpracování plastů, s. Na sklade, doručenie do pracovných dní.


Šachtové dno dn 400

Dna revizních šachet a uličních vpustí, vyráběná z polypropylenu, disponující homogenní stěnou s vysokou kruhovou tuhostí a vynikající svou vysokou teplotní. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Tegra 6DN 4není vybaveno výkyvnými hrdly. Máme široký výber na Revízne šachty a poklopy, . This high quality transparent png images is totally free on PNGkit.


Slúži k zabráneniu spätného chodu splaškov a pachov späť do . Upozornění: Ceníková cena je stanovena na šachtové dno s jedním přívodem. Revizní šachta je tvořena šachtovým dnem, šachtovou rourou a šachtový. Namísto teleskopu může být na horním konci šachtové roury nainstalován betonový. Teleskop DN31 PP poklop . Technické informácie: Priemer šachty - DN 4(mm) Šachtové dno typ - sútokové.


Šachtové dno dn 400

Výstup šachty - x DN 160. Vstup šachty - x DN 160. Představuje moderní, ekologickou alternativu těžkých, objemných a na údržbu náročných konstrukcí z betonu. Dná revíznych šachiet a uličných vpustí, vyrábané z polypropylenu, dsponujúce homogénnou stenou s vysokou kruhovou tuhostou a vynikajúce svojou.


RTN znamená, že šachtové dno je vyrobené technológiou rotačného natavovania z. Instalace šachet DN 2- DN 4a uličních vpustí. RVD/PPL šachtové dno rozvětvené DN41Trubky a tvarovky jsou dodávány v provedení s nástrčným hrdlem opatřeným těsnicím kroužkem z elastomeru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky