středa 21. září 2016

Restaurace strašnická

Restaurace Bárka Gutovka. Polední menu, romantické večeře, posezení u dobrého vína nebo . Neváhejte už ani chviličku a pusťte . Po úspěšné rekonstrukci bývalé restaurace U Sudů jsme otevřeli nový koncept restaurace Food House. Najdete nás ve Strašnicích.


Menu, fotky, hodnocení, recenze a rezervace Nejlepší restaurace Strašnice.

Kudy k námRezervovat stůl. Vítáme Vás v restauraci U kormidla. Prohlédněte si nabídku, hodnocení a fotky u restaurací v Praze Strašnicích. Přímé kontakty na restaurace.


Dnešní obě polední menu v restauracaci dle vlastního výběru. Nabízíme teplá i studená jídla a nápoje. Připravujeme denní menu se specializací na českou kuchyni a stálý jídelní lístek.


Reviews Velmi milá obsluha a výborné jídlo, jediné problémy jsou. Dame jidlo Logo Center_Red.

Strašnická krčma - Žermanická Prague, Czech Republic - Rated 4. Jsme moderní restaurace Vidličky a nože v pražských Strašnicích. Zakládáme si na výborném jídle z české i mezinárodní kuchyně, přátelském prostředí a skvěle. PŘIJĎTE SI POCHUTNAT DO NOVÉHO BISTRA VE STRAŠNICÍCH.


Zastavte se u nás na snídani či svačinku, nebo rychlý oběd. Před časem zrekonstruovaná pivnice U Michálků je tradiční „ strašnická hospoda“ , která vám nabízí bohatou nabídku jídel české kuchyně a bohatá obědová . Na zahrádce smrad z trávy, do. Bydlíte v okolí Strašnic a neměli jste kam chodit na neokoukané pivo a kvalitního panáčka? Pak je bar Vesna právě pro Vás.


Xbowling Strašnice je atraktivně zrekonstruované bowlingové centrum. Přijměte pozvání do Švejk restaurantu v Praze Strašnicích , kde vás uvítá prostředí klasické české restaurace zvýrazněné obrázky Josefa Lady. Provozujeme restauraci s nabídkou české a steakové kuchyně, burgerů a různých specialit, italské . Hamburger Praha jsou webové stránky nově otevřené, útulné restaurace a baru GURMAN GRIL 5 Praha 1 Strašnice.


Specialita dvojitý domácí hamburger a. Donatellova 1 Praha 10. Strašnice – recenze i všechny výhodné nabídky se slevou na jednom místě. Sladké menu v restaurace Švejk - zmrzlinový pohár a presso.


K dispozici je 1míst a zahrádka pro 1osob. Možnost pronájmu restaurace a pořádání rodinných i .

Všechna zobrazovaná jídla mohou obsahovat alergeny. Pro informace kontaktujte zákaznickou podporu, která vám zjistí přesné složení v restauraci. SABROSO RESTAURACE PRAHA 1 STRAŠNICE , MEXICKÁ RESTAURACE , Mexican cuisine is. Samotné restaurace příjemné, ale absolutně ho kazí obsluha.


Podnik jsem z nouze navštívila během měsíce už podruhé a horší, arogantnější . Projdi si nabídku, podívej se na oblíbená jídla a sleduj svoji objednávku. Nabídka piv: Plzeňský Prazdroj 12°, Plzeňský Prazdroj 12° Nefiltrovaný, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky