úterý 27. září 2016

Meruňka goldrich opylovač

Konzumní zralost: stejně jako VP ( 15. - 30. 7.) Sklizeň: stejně jako VP ( 15. - 30. 7.) Tvar plodu: velký vejčitý. Barva plodu: tmavě oranžová, na sluneční straně . Plodnost je časná, vysoká a pravidelná.


Meruňka goldrich opylovač

Musíte mít opylovač , jinak to bude velmi slabá úroda. Naočkujte nebo naroubujte si do korunky nějakou jinou odrůdu ať nemusíte kupovat další . Růst: středně silný až silný. Zrání: – dní před Velkopavlovickou. Plod: Je velmi velký, oválný, aromatický,. Tato odrůda se vyznačuje velkou a . C, v plném květu meruňka snese ještě teplotu kolem -°C, malé plody se poškozují.


Tato velká meruňka zraje začátkem nebo v polovině července, je velmi pěkně. Goldrich , Vesna), i částečně samosprašné (Veecot,). Je to klasická meruňka nepřekonatelných chuťových vlastností. Na letní řez meruněk a broskvoní si najdeme čas od června do srpna.


Původ: USA, kříženec odrůd Perfection a Sunglo Středně raná meruňka s atraktivními plody. Je vhodná pro teplé a střední. GOLDRICH - meruňka (myrobalán) stromek v květináči ( GOLDRICH - sazenice meruňky). Zraje v druhé půli července. Odrůda je odolnější jarním mrazíkům . Je odolnější k mrazům a spolehlivěji plodná než VP.


Dobří opylovači jsou následující odrůdy. Gold Rich byl používán jako opylovač. Je oficiálně registrován v roce . Při výsadbě cizosprašných meruněk by měl růst poblíž nějaký opylovač , nebo je . Kvete středně pozdně až pozdně je dobrý opylovač. Velkoplodá, spolehlivě plodící meruňka s vysokou mrazuodolností, . Mandloň velmi plodná odrůda,částečně samosprašná,výborný opylovač pro . Hippophae rhamnoides - opylovač empty.


Hustý trnitý opadavý keř s úzkými stříbřitými listy. Pozdní meruňka výborná pro zpracování, odolná proti mrazu, sklizeň začátek srpna. Jako opylovač třeba Clappova (jiná hrušeň) - ale pokud jsou kolem vás jiné zahrady, kde také mají hrušně, neměl bych o opylení. Opylovač by měl rozkvést dříve než opylovaná odrůda.


Ananaskaya, Kens Red a Hardy red. LE- Lescora, Lerosa, Sundrop,. Dřevo je tvrdé, narůžovělé barvy, politurou. Frugana, Hergo a jako opylovač odrůda.


Meruňka má krátké období zimního. Pinkcot Je to velmi raná a spolehlivě plodící meruňka. Rakytník řešetlákový opylovač , ( - ). Mirakosa ( meruňka x mirabelka) šp, 3Kč, MY, srpen, plod střední,.


T, plod velký, mírně aromatický, univ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky