pondělí 26. září 2016

Rajče bejbíno

Rostlina rychle roste a je. Nejvíce jejich chuť ocení . Balení obsahuje semen Pro toto zboží je omezení ,maximální zakoupený počet je balení Popis. Velmi rané, rychle rostoucí rajče vyššího vzrůstu. BEJBINO poskytuje mimořádně chutné, ale dostatečně pevné plody s dobrou skladovatelností.


Každý rok ještě zkoušíme. V naší nabídce rajčat najdete rajčata - truhlíková , (zakrslá ,vzpřímená , převislá ) ,keříčkové i . Kup teď Kč s dopravou Kč. Okurka salátová Mezzo Lungo Bianco semen. Rajče Black zebra cherry semen.


Tzv baby rajčete hybridy s plody v průměru 2-cm. Plody jsou dobře skladovatelné. Bujně rostoucí s vynikající plodností. Bejbíno F– jedná se o baby rajče. Sada obsahuje semen za 2 - Kč.


Rozdíly mezi jednotlivými odrůdami se snažila ve své bakalářské práci . Naopak odrůdy jako Fhybridy praskají častěji. Tangerine bylo fakt zajímavé. Z maličkých keříků Venus. Před kratší dovolenou zaleju tak, že rajče „plave“ ve vodě, vždy se obešlo bez. Nebyl nalezen záznam na váš požadavek: rajče bejbíno.


Je to zhruba čtyřicet centimetrů vysoká, silně plodící odrůda typu . Rajčata jsou díky své mimořádné chuti vhodná zvláště k přímé konzumaci, do salátů a na studené mísy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky