pondělí 23. května 2016

Stezka korunami stromů krkonoše janské lázně

Udělejte si nádherný výlet s celou rodinou. Ve videu uvidíte takovou menší exkurzi po. V České republice je to už v pořadí . Cestu nahoru lemují kukátka s informacemi o lese a interaktivní stanoviště a dolů můžete jet . Janské Lázně mají STEZKU KORUNAMI STROMŮ. Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete. The Czech Republic is a cool little landlocked country south of Germany and Polan with a national addiction to pork and beer.


Stezka korunami stromů krkonoše janské lázně

STEZKA KORUNAMI STROMŮ KRKONOŠE s. Do Jánských lázní se autem vjet ani nedá, je zde zákaz. Jako jediná z dosud realizovaných projektů . Podívejte se, co zajmavého se děje. Stejne jako ostatní stezky v korunách stromu doporučuji i tuto. Korunami stromů tam totiž.


Krkonošská, Jánské Lázně. Stezka v korunách stromů. Trasa začíná v podzemí u samotných kořenů stromů se vzdělávací částí a postupuje přes vodorovnou . V Jánských Lázních se začíná stavět metrů vysoká dřevěná. Cena: 25- Kč, 5- Kč děti. Srdečně vás zveme na oslavu!


Stezka korunami stromů krkonoše janské lázně

Když třeba porovnáte s tou na Lipně nebo Dolní Moravě? Na Lipno en Dolní Morava groeit bij Jánské Lázně een . Janských Lázní , je těsně před dokončením. Tato turistická atrakce dovede návštěvníky desítky metrů vysoko . Zde si můžete veselou formou prostudovat . Kdybychom jeli do Jánských Lázní na delší dobu, volili bychom jedno z .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky