středa 25. května 2016

Spintor insekticid

Spintor insekticid

Přípravek je vyloučen z použití v ochranném pásmu II. SPe3: Za účelem ochrany . Insekticidy se významně podílely . Postrekový insekticíd prírodného pôvodu vo forme suspenzného koncentrátu pre riedenie vodou na ochranu kapustovej zeleniny, viniča, jadrovín,. SpinTor působí jako požerový a kontaktní insekticid. Vyznačuje se novým mechanismem působení.


Spintor insekticid

Doposud nebyla prokázána rezistence u hmyzích škůdců k . Kung-fu EC (Lyambda-siqalotrin qr/l). Spintor přírodní insekticid ml: doručení domů nebo na prodejnu. SPINTOR působí jako požerový a kontaktní insekticid.


Spintor přírodní insekticid ml a další proti škůdcům . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Spintor insekticid proti škůdcům ml - Spintor insekticid proti škůdcům ml. Balenie ‎: ‎6ml, 25ml Výrobca ‎: ‎Dow AgroSciences, Rakúsko AGRO Spin Tor ml Všechny insekticidy megazahrada. Spintor působí jako požerový a kontaktní přírodní insekticid. Hledáte specialitu na housenky, třásněnky nebo původce červivosti na jabloních – obaleče?


Spintor insekticid

Spintor je přírodní postřikový insekticid s účinnou látkou spinosad ve formě suzpenzního koncentrátu pro ředění vodou určený k ochraně brambor, révy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky