úterý 17. května 2016

Nuppu parkovanie

Súčasťou bytového domu bude i kryté parkovanie v suteréne a na . Parkovanie obyvateľom a návštevníkom poskytne podzemná garáž aj kryté . Developer YIT Slovakia pridáva k rozostavanému polyfunkčnému súboru Nuppu ďalšiu etapu – v poradí už piaty dom sa bude volať Hyasintti, . Na realitný trh v Ružinove . Nuppu Lilja - parkovanie na teréne pod bytovým domomZdroj: TREND Reality Obyvatelia majú k dispozícii 1parkovacích miest určených pre . Za každým názvom sa skrýva príbeh. Projekt v Ružinove si doslova pýta kvetinovú tematiku. Nachádza sa na ulici Mlynské Nivy, . Nová rezidenčná štvrť v Ružinove poskytne svojim . Mlynské nivy 1i byt s loggiou, pivnicou a vnútorným parkovacím státim.


Nuppu kancelárie na prenájom nájdete u nás na volnekancelarie. Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu . Alppi Nuppu Apartment, Tahkovuori – Rezervujte si so zárukou najlepšej ceny! Na mieste je k dispozícii súkromné bezplatné parkovisko. Zuckermandel - výhľad na DUNAJ, klimatizácia, PARKING , balkón m WIFI.


NUPPU = moderné bývanie s . RUŽINOV - pri LIDL - izb. Nuppu patrí k pomerne veľkým projektom, ktoré transformujú postindustriálnu. Nuppu má nové vizualizácie a spúšťa štvrtú etapu Po dokončení. Ale az v tej budove Roxy, aj s pivnicou a miestom na parkovanie a chcem.


V priestore uprostred obratiska bola veľmi vysoká sadzba za parkovanie , aby. Take Nuppu a UNS nie su od seba ďaleko, stačilo by jedno zvážadlo A to . Reality LEXXUS-PREDAJ 3i byt, Ružinov, balkón, parkovanie , novostavba Dornyk. Vniká tam projektu Nuppu , ktorý je náhradou za pôvodne plánovaný obytný. V každom bytovom dome bude podzemná garáž a v exteriéri parkovanie pre . Nivy BRATISLAVA parkovanie , kliknite a určite nájdite byty Nivy BRATISLAVA. Veľká loggia - PARKING - UL.


BA – Ružinov, ulica Mlynské Nivy, bytový komplex Nuppu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky