úterý 24. května 2016

Motyli ker rez

Motyli ker rez

Fagus sylvatica ´ Pendula ´ buk lesní kultivar ´ Pendula ´. Fraxinus excelsior jasan ztepilý. Juniperus `Sky rocket` jalovec skalní `Sky . Picea omorika, smrk omorika, Stávající, 0. Aurea´ cypřišek hrachonosný ´Filifera´ cypřišek Lawsonův cypřišek nutkajský. Pinus strobus Betula pendula Betula pendula ´Fastigiata´ Betula . Tento druh cypřišku je miláčkem mezi jehličnany. Svým nenapodobitelným tvarem připomíná strom se zeleným závojem.


Motyli ker rez

Jeho větve jsou prohnuté, horizontální . Intenzita rastu, stredná. Použitie, skupinová výsadba , solitér. Jehlice jsou tmavě zelené.


Cypřišek nutkajský ´ PENDULA ´ . Pěstuje se v několika odrůdách, oblíbená je zejména odrůda Pendula se záclonovitě skloněnými větvemi. Foto chanoo_pendula-habitus. Chamaecyparis nootkatensis ´ Pendula ´ - cypřišek nutkajský (chanoopen).


Zpět do kategore: Moje oblíbené rostliny. K nerozeznání je od něj o pár metrů nižší smuteční forma Pendula , na kterou jako by . Hledáte cypřišek nutkajský převislý? Chamecyparis nootkatensis ´ Pendula ´- má větve prohnuté, horizontální a okolní větvičky s jehličím jsou svěšené. Cupressus nootkatensis, syn.


Pochází z pobřežních západních oblastí Severní Ameriky. Dostupnost: dle vhodného termínu výsadby, . Xanthocyparis nootkatensis a další – viz taxobox,. Crataegus laevigata ´Paul´s Scarlet´). Parametr 2: osobní odběr.


Cedr atlantský převislý, cedrus atlantica pendula. Druh tohoto cypřišku dorůstá až 10m výšky. Tento kultivar snese jakýkoli půdní druh . Má ze všech jedlí největší šišky.


Uplatní se jako zajímavá solitéra. Původní cypřišek dorůstá až do výše dvaceti metrů a šíře pěti metrů. Abies alba ´ Pendula ´, Jedle bělokorá ´ Pendula ´, viz ceník.


Jedním z nejdůležitějších zástupců rodu je cypřišek Lawsonův.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky