pondělí 11. ledna 2016

Zimní stadion valašské meziříčí rozpis ledu

Zimní stadion valašské meziříčí rozpis ledu

Tato tradiční aktivita, kterou využívají rodiče s dětmi, mládež i senioři, je zde provozována od . Tam zájemci najdou kompletní rozpis využití zimního stadionu včetně. Cena zahrnuje DPH, využití šatny, sprch, úpravu ledu , úkli osvětlení, časomíru. Tyto webové stránky používají cookies, abychom zajistili, že získáte to nejhodnotnější na našich webových stránkách. STAHUJTE ZDE (XLS - MS Excel). Rozpis naleznete na úvodní stránce.


Pro veřejnost je o víkendech připraveno Veřejné bruslení. Nákladná rekonstrukce zimního stadionu , ke které by muselo dojít i kdyby se ze sportoviště nestala asijská tržnice, . ZIMNÍ STADION - Sportovní zařízení a aktivity - Šumperk - Šumperk. Zimní bruslení pro veřejnost. Naš zimní stadion je vám k dispozici ke středeční a víkendové bruslařské relaxaci.


Podívejte se na rozpis ledu a vyberte si volný termín, který se Vám bude hodit. Milevského hokeje na milevském zimním stadionu uskuteční 1. Benefičního Exhibičního . Valašské Meziříčí , HC Valašské Meziříčí. AKTUÁLNÍ TERMÍNY BRUSLENÍ VEŘEJNOSTI. Skóre 3: se už ale nezměnilo a tak se na přerovském zimním stadionu mohly naplno . Na zimním stadionu v Uherském Brodě se kromě spousty nových zájemců o lední hokej. Bučiska na akci Týden hokeje.


Zimní stadion valašské meziříčí rozpis ledu

Tentokrát došlo na mladší žáky, kteří se pod dohledem svých trenérů na zimním stadionu chystali od pondělí 13. A protože ke každé přípravě. Golden Dragon, jehož domovským stánkem má být zimní stadion v. Došlo k úpravě rozpisu termínů tréninků na ZS v Hlinsku. Turnaje, jenž se na ploše zimního stadionu v Prostějově uskuteční ve dnech 27. Zaregistrujte si své uživatelské jméno a nikdo se za vás již na fóru nebude vydávat!


Základní registrace je zdarma. Jsou diskuse vaším denním chlebem? Pro objednání ledu - klikněte na VOLNO ​a odešlete svoji žádost, nebo volejte T:. Provozní řád zimního stadionu ke stažení (MB) . Zítra zavítají na třebíčský zimní stadion hokejisté Žďáru nad Sázavou.


Zimní stadion valašské meziříčí rozpis ledu

Horácký zimní stadion , Tolstého ul.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky