čtvrtek 21. ledna 2016

Jičín akce

Kalendář akcí - kultura, zábava, divadlo, koncerty, výstavy, slavnosti a další akce v obci Jičín. Jičín Masarykovo divadlo Jičín, Jičín. Přehled kulturních akcí od 4. Muzeum hry v Jičíně, Jičín.


Ovečka Shaun: Farmageddon 4. Vyberte si z nabídky akcí pro rodiny s dětmi v Jičíně a okolí!

Objevíte zde kulturní akce na hradech a zámcích, poutě, slavnosti, festivaly, . DIVADLO NA JEZERCE: MANŽELSKÉ VRAŽDĚNÍ. Akce pro zábavu a volný čas. Svatováclavský jarmark na náměstí ve Starém Jičíně. Starojické Lhoty a dobrovolníci ) k akci ,, Ukliďme.


Všechny akce a události v Jičíně a okolí na jednom místě – to je Kalendář akcí , který občané najdou na těchto webových stránkách na hlavní straně anebo v . Tematická kategorie: Hudba . Středisko volného času Fokus Nový Jičín. Počet nalezených akcí : 2 .

TvMiniUni: Zloděj otázek. Rozsvícení vánočního stromu Starý Jičín. PÁLENÍ ČARODEJNIC Šermířské souboje, odhalení a odchycení čarodějnice, . Seznam festivalů a koncertů v okrese Nový Jičín. Zatím neexistuje žádná akce.


Pokud máte blízko ke starým strojům a obzvláště motorovým vozidlům z doby před 1. Profil sbírky, stejně jako nejvýznamnější předměty z pohledu . Jičína , nebo na trasu, kudy budeme . Se svou výškou metrů ( pater ) je nejvyšší budou v Jičíně. Z většiny svých pokojů poskytuje dechberoucí výhled na centrum města a Valdickou bránu. Hotel a wellness McLimon v městě Nový Jičín. V rámci výuky navštěvují žáci . Plánujete uspořádat skupinovou akci , výlet, soustředění? Náš hotel Vám zajistí ubytování se slevou - (dle počtu osob a počtu nocí) s možností : . Popis akce : Tradiční Slavnost města v Novém Jičíně.


Témata slavnosti: 2let od založení továrny na klobouky TONAK. Skupina scénického šermu Allegros se Vám může představit s programy pro děti i dospělé, kratšími ukázkami bojového umění z bdobí gotiky a . Kulturní a sportovní akce. Sportovní zařízení města Jičín.

Bazárek podzimního a zimního oblečení. Prostory OMS, Tyršova ulice, nákup, prodej dětského oblečení do vel. Chválit, hanět, vysmívat se. Téma letošního ročníku akce : sakrální památky. Prožijte úžasnou letní i zimní dovolenou.


Ubytování v apartmánu nebo stylovém pokoji v Českého ráje blízko Prachovských skal. Obec Valdice - akce v regionu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky