pátek 8. ledna 2016

Jezero lhota otevírací doba

Zpoplatněná otvírací doba areálu PO-NE 6:– 21:hod. Zákaz chytání ryb v celém areálu . Rozlehlá vodní plocha s čistou a teplou vodou, písečnými plážemi a borovým lesem. Během otevírací doby koupaliště je v areálu přítomen plavčík - zdravotník.


Počet beach volejbalových kurtů: 1. Jezero Konětopy (km, obec Konětopy). Lhota , okres Praha - východ. Je tu obří parkoviště, krásně voní borovice, voda většinou . Vzdáleno je asi kilometrů od Prahy a otevírací doba je . Otevírací doba je od května do září.


Zobrazit celou otevírací dobu. Na jezero jezdíme už více jak 30let. Tip na zábavu pro děti ve středních Čechách - koupání v pískovně. CZ - tipy na výlety a zábavu . V červnu je otevírací doba 10–ve všední dny a 9–o víkendech. Bakov nad Jizerou - VOLNOČASOVÝ AREÁL (VČAS).


OTEVÍRACÍ DOBA : květen – září od 6:do 21:(denně). Příjemná letní rekreace u vody. Book your hotel online for the. Krásné koupání v blízkosti Prahy.


Zhruba dvacet kilometrů za Prahou se nachází obrovská vodní plocha, která se pyšní tak krásnými plážemi, že si budete připadat . Parkoviště má částečně zpevněný (škvárový) povrch, k zastínění parkujících aut jsou na něm vysazovány vzrostlé stromy. Během celé otevírací doby koupaliště je v areálu přítomen plavčík – zdravotník. Koupaliště je otevřené od rána do večera,. Travičná-Vrchy u Tvarožné Lhoty. Dále na sever jsou vidět jezera u Ostrožské Nové Vsi a směrem přes Veselí nad . A Jedno z pískovcových jezeru 0strožské Nové Vsi.


JEZERO LHOTA U BENÁTEK NAD JIZEROU. Zajišťujeme provoz přírodního koupaliště. K dispozici jsou stánky s občerstvením, hřiště na plážový volejbal a dětské hřiště. Výhodou místního baru je otevírací doba v letní sezoně prodloužená až. Rozloha vodní plochy činí hektarů.


Provozní doba lanovek a vleků skiareálu Hochficht Denní lyžování: od 8. Jeho hlavní předností je úchvatný výhled na jezero z vrcholu Marta a . Náš stánek se nachází v zadní části jezera.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky