pátek 29. ledna 2016

Blanokřídlí prezentace

Prezentace se věnuje řádu blanokřídlí z třídy hmyz. Popisuje základní znaky, rozmnožování a věnuje se podřádům a jednotlivým zástupcům (včetně fotografií). Blanokřídlí , hmyz, včela.


Iva Havlíková ZŠ Jenišovice VY_32_INOVACE_334. Je určený k vyvozování nového učiva, opakování a procvičování učiva.

V prezentaci jsou stručným způsobem uvedeny některé nejznámější druhy blanokřídlých. DRUH MATERIÁLU: obrazová prezentace – fotografie druhů hmyzu. KLÍČOVÁ SLOVA: ploštice, síťokřídlí, dvoukřídlí, blechy, blanokřídlí. Podobnost pestřenky (dvoukřídlí) a včely medonosné ( blanokřídlí ). V této sekci budou zobrazovány fotky blanokřídlého hmyzu.


Hyperparazitismus – parazitace larev blanokřídlých - parazitoidů. Diptera – 15tis druhů, ale i brouci, motýli, siťokřídlí – odhad. Hotové prezentace do školy v PowerPointu.

Pasti (např. i blanokřídlí , pavouci…). Vnější geologické děje, opakování učiva. Setkání a prezentace prací středoškolských studentů na ČVUT.


Vzdělávací oblast, obor, okruh, téma. BLANOKŘÍDLÍ ČELEDI CYNIPIDAE V OKOLÍ . Tento týden dokončujeme prezentace skupin na téma hmyz. Skupina, která si zvolila téma blanokřídlí , nasadila laťku velmi vysoko. Tato prezentace byla vytvořena . Jde o jednoho z nejznámějších zástupců společenského hmyzu.


Druh zřejmě vznikl extrémní geografickou izolací od mateřské. Druh učebního materiálu: prezentace. Síťokřídlí a blanokřídlí EU. Kartičky (otázky a odpovědi na. Ing.


Jitka Pernetová. Page 2. téma blanokřídlí ). Výuková prezentace v pgmu. Zde najdete prezentace do biologie, chemie, biochemie, ale i do.


Bezkyslíkaté a kyslíkaté sloučeniny síry - prezentace.

Sbírka půdních aktinomycet. Metodika: prezentace slouží k předvedení na interaktivní tabuli. Někteří blanokřídlí mají pro člověka užitek - užitečný hmyz (včela). Nejpočetnější skupina - všech živočichů. INTERAKTIVNÍ PREZENTACE , PROSTŘEDNICTVÍM KTERÉ SE ŽÁK AKTIVNĚ.


Vážky (Odonata) - známé BA druhy. Křísi (Auchenorrhyncha) - známých BA druh. Klíčová slova: Šelma, savec, soumračný živočich, echolokace, tlustokožec, blanokřídlí. Inf – vyhledávání informací. Například: střevlíkovití, blanokřídlí , červotočovití, slunéčkovití, kovaříkovití, . HMYZ dělíme do několika dalších skupin, např.


Seznamuje žáky s podkmenem šestinozí, třídou. HAPLODIPLOIDNÍ URČENÍ POHLAVÍ u blanokřídlého hmyzu (mravenci, vosy, včely).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky