pátek 4. prosince 2015

Ječmen jarní bojos

Plastická odrůda vhodná do všech výrobních oblastí. Agrotechnika vychází z obecných zásad výroby zrna pro sladovnické účely. BOJOS – Charakteristika odrůdy. Provozně ověřená česká odrůda s výběrovou sladovnickou kvalitou vhodnou pro výrobu Českého piva.


Polopozdní sladovnická odrůda. Vhodná pro výrobu Českého piva (nakupuje Plzeňský Prazdroj). Středně vysoké až vysoké rostliny méně . Oseva Uni - ječmen jarní.


Právně chráněná odrůda Odrůda registrovaná v ČR Odrůda vhodná pro české pivo Bojos (7). Ječmen jarní - Sladovnícké odrůdy. Vyniká nízkým vzrůstem, výbornou odnožovací schopností a výbornou . Jarní sladovnický ječmen. Výsledky pokusu u odrůd Sebastian a Bojos při hnojení kg N. Významné hospodářské vlastnosti doporučených odrůd ječmene jarního. Choroby jarního ječmene přenosné osivem.


Regulace porostů jarního ječmene. Tolar, Malz, Bojos s nižším. Poloraná odrůda jarního sladovnického ječmene. K jeho výrobě slouží asi nejkvalitnější produkce jarních ječmenů. Bojos , Sebastian, Sunshine, Laudis 5a . Odrůdy uvedené na této stránce jsou právně chráněné.


PŠENICE JARNÍ JEČMEN JARNÍ TRITIKALE JARNÍ. Pro testování byly vybrány kulturní plodiny: Mák jarní , pšenice jarní , ječmen. Bojos je polopozdní odrůda, rostliny mají velmi dobrou odnožovací schopnost.


Ječmen jarní bojos

Výzkumným ústavem pivovarským a sladařským pro výrobu piva s . U jarních ječmenů pak osivo odrůd: Bojos a Sebastian. Každá z odrůd byla zaseta na šesti znáhodněných parcelách. Velikost jedné parcely je x m, tedy . Pozitivně se proto na ječmeni mohla projevit intenzivní technologie s. V pokusu byl vliv regulátorů růstu sledován na odrůdě jarního ječmene Bojos. Limagrain slad všechny oblasti.


Hrubčice, Česká republika. Rychlá jarní regenerace, vhodný do. Pěstování jarního ječmene je nutno od po-.


Osivo ječmen jarní Bojos E. Splatnost faktur je dnů od data doručení faktury. Porovnávání pěstebních technologií jarního ječmene. Anotace: ječmen ozimý, jarní , plochy,význam.


Vliv lokality a ročníku na obsah minerálních látek v zrně ječmene jarního. Role síry při tvorbě výnosu zrna ječmene jarního , parametrů jakosti sladu a PDMS. Porost jarního ječmene odrůda Bojos byl založen 25.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky