úterý 29. prosince 2015

Olej do sekačky viking

Vysoce kvalitní motorové oleje VIKING se mohou použít pro všechny travní sekačky , zahradní. Jsou optimalizovány pro použití v zahradní technice VIKING , takže jsou. Motorový olej SAE pro všechny malé 4-taktní motory, jak pro použití v . Kód zboží: Dostupnost: Skladem.


Olej do sekačky viking

Oregon čtyřtaktní motorový olej SAE 3 kvalitní olej do travní sekačky nebo zahradního traktoru, německý výrobek Univerzální olej Oregon SAE do. Multifunkční olej na mazání, uvolňování nečistot a pevných součástí, jako ochrana proti korozi, kontaktní sprej a . Cena: s DPH ( ): 2Kč. Výkonná sekačka pro střední a větší plochy s mulčovací funkcí a plynulým pohonem kol Vario.


Používam olej do sekačky podľa návodu výrobcu motora Tecumseh, kde sa uvádza - použivať automobilový motorový olej pre 4-taktné motory min. Co se týče startování motoru na Vikingu, tak už jsem vyděl hodne, ale Viking velmi. Nezapoměňte na olej do motoru, dále na stav benzínu v nádrži - potom z . Produkt patří do kategorie:. Po uplynutí záruky jsem si sám měnil olej u sekačky a našel jsem v něm špony a různé.


Do většiny motorů pro sekačky patří půl litru oleje. Návod jak na údržbu Vaší sekačky na trávu, zahradního traktoru. Po napuštění filtr zabalit do např. U kontroly žacího nože dbáme na správné naklonění sekačky. Při naklonění do strany riskujeme nateční olej do vzduchového filtru.


Všechny sekačky na trávu VIKING (kromě modelu MB RH) mají sběrný koš, v němž se shromažďuje tráva. Speciální motorový olej VIKING HD W-(láhev l). Používat pouze jakostní olej pro dvoudobé motory - nejlépe olej STIHL pro dvoudobé motory.


Olej do sekačky viking

Do kanystru, který je povolen pro přechovávání pohonných hmot, nalít nejdříve motorový olej , potom benzin - a důkladně směs. Náhradní díly pro stroje značky Viking. Hlavní stránka Oleje a maziva. Nejprodávanější Nejnovější. Hodně diskutovaným tématem je otázka, který je vhodný motorový olej do sekačky , tedy pokud se jedná o olej do sekačky se čtyřtaktním . Olej Briggs Stratton 6l Kč.


Expanze: Píst se pohybuje dolů, přetlak v klikové skříni vytlačuje směs obtokovým kanálem zpět do sacího kanálu. Mobil Garden 4T je vysoce kvalitní celoroční motorový olej pro výkonné čtyřdobé. Oleje, mazání pro zahradní techniku HECHT Prodej a servis zahradní techniky. STIHL HP Ultra je plně syntetický vysoce výkonný motorový olej. JASO-FB, ISO -L-EGB, míchací poměr : 50.


Výrobky STIHL a VIKING můžete zakoupit výhradně v síti autorizovaných prodejců s odborným servisem. Pro celoroční použití do - 15° C. Zboží značek STIHL a VIKING. Nikdy a za ţádných okolností.


Kvalitní olej do sekačky je zárukou bezproblémového chodu motoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky