středa 30. prosince 2015

Směnárna most central

Velmi raná odrůda tyčkového rajčete určená pro polní pěstování. Rostliny mají slabší vzrůst. V průběhu vegetace postupně vylamujeme zálistky. Katalogové číslo: rajče stupické vzorek MKategorie: Rajče, Vzorky semen. Odrůda tyčkového rajčete Stupické polní je vyšlechtěna do českých poměrů a . STUPICKÉ POLNÍ RANÉ – velmi raná odrůda, plody vynikající chuti.


CHERROLA F– rajče třešňové tyčkové, rajčata, která děti milují . Tyčkové rajče Stupické polní ranné. Poloindeterminantní odrůda vhodná. Kvalitní poloraná odrůda, pro rychlení ve sklenících a fóliových krytech i polní pěstování.


Má vzrůstnou, vysokou rostlinu s dlouhými internodii. Semena rajčat Stupické tyčkové. Přihlásit se k odběru novinek. Může se vám stát, že rajče spirálu převáží a zlomí se. Pokud se týká pěstování rajčat, už roky dávám přednost odrůdě Stupické polní ranné.


Rajče Stupické polní rané je naše původní stará československá odrůda. Byla vyšlechtěna v době, kdy ještě nebyly v módě hybridní odrůdy, a má proto jednu. Je populární především pro svou . Jedná se o velmi ranou tyčkovou odrůdu rajčete. Tato odrůda patří mezi tradiční české druhy rajčat.


Lze ji pěstovat ve venkovních záhonech či ve skleníku, a je . Plod kulovitý, sice drobnější až středně . Rajče tyčkové - Stupické polní rané, semen. Rajče stupické polní rané - Lycopersicon Lycopersicum - semena - g. Lze jej pěstovat jako keříčkové, . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Doporučujeme vést až výhony s ukončením hlavního výhonu nad 4. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Plody jsou kulovité a velmi chutné. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . Rajče s obřími plody biftekovitého typu dosahující hmotnosti 4až 5g.


Nabízíme k prodeji semena rajčat Stupické polní: Rajče Stupnické polní je tyčková . Velikost plodů, - g. Doručení v ČR, ve středu, 2. Rajčata jsou náročnou kulturou vyžadující pečlivou agrotechniku. Vyžadují teplou a chráněnou lokalitu. Půdu na podzim vyhnojíme chlévskou mrvou. Popis Nezávazná poptávka. Starší odrůda tyčkového rajčete, které se stále drží pro svoji výbornou chuť.


Vedeme až výhony s ukončením hlavního výhonu nad 4. Ale není nad sluníčkem vyhřáté rajče čerstvě utržené z keříku – to chutná docela. Setkáte-li se s výrazem determinantní odrůda, jedná se vždy o rajče keříkové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky