pondělí 19. října 2015

Sušená rajčata co s nimi

Ahoj všichni, prosím o radu, co se sušenými rajčaty bez oleje. Doteď jsem používala jen sušená rajčata v oleji - do těstovin. Na netu jsem žádný recept . Je skvělé mít sušená rajčata vždy po ruce, protože v podstatě vydrží navždy.


Chuť sušených rajčat je silná, tak to s nimi aůe nepřežeňte.

Vše, co musíte udělat, je přidat je do hrnce spolu s ostatními ingrediencemi a vařit . Během vaření špaget si ve vyšší pánvi s. Osmažím na nudličky slaninu, přidám na tenké plátky krájený česnek, nakrájená sušená rajčata , osmahnu, hodím na to uvařené špagety, . Sun-dried tomatoes alias na slunci sušená rajčata jsou doma. V Itálii sice rajčata často suší i se slupkou a semínky, s nimi by to ale trvalo . Máte hodně rajčat a nevíte co s nimi ? Vyzkoušejte je vysušit a budete tak zásobený skvělou chuťovkou, kterou víte přidat do jakéhokoliv jídla . Sušená rajčata v oleji jsou oblíbenou středomořskou pochutinou.

Zbylo vám z konce léta spoustu rajčat a vy už nevíte co s nimi ? Když v létě dozrávají rajčata, je jich najednou tolik, že nevíte, co s nimi. Máte spoustu rajčat a nevíte co s nimi ? Existuje mnoho způsobů, jak. Ještě v polovině srpna jsem vyzkoušela recept na sušená rajčata.


Byly horka, tak jsem to. V létě dozrávají rajčata tak rychle, že najednou nevíte, co s nimi. Kromě klasických zavařovaných rajčatových směsí jako jsou lečo nebo kečup, . Poštěstila se vám na zahrádce velká úroda rajčat a nevíte, co s nimi ? Vyrobte si vlastní kečup nebo vynikající sušená rajčata.


Jedním ze způsobů, jak si uchovat rajčata ze zahrádky i na zimu, je jejich usušení. Také sušená rajčata jsou vynikající přísadou do omáček na těstoviny, pizzy či . Postříkejte ho olivovým olejem a navrch rozmístěte sušená rajčata , kapary i ančovičky. Připravte špenátovo-pohankové palačinky s fetou a sušenými rajčaty. Stlačte je pevně tak, aby mezi nimi zůstalo co nejméně vzduchu. Připravte si z nich největší laskominu a specialitu středomořské kuchyně – sušená rajčata v oleji!


Co s přebytky rajčat ze zahrady?

Salát, lečo a caprese už nechcete ani vidět, ale krvavé plody je hřích vyhodit. Stačí vymyslet, co s nimi udělat. Velká úroda rajčat a nevíte, co s nimi ? Ať už milujete rajčata s mozzarellou nebo sušená rajčata , vždy se . Víte ale, jak s nimi správně zacházet? A jaké jsou všechny různé. V Itálii jsou velice oblíbená rajčata , která byla sušená na slunci.


A právě takovou lahůdku si . Jak zpracovat rajčata: máte rajčata a nevíte, co s nimi ? Dobrá rajčata mívají na trhu, navíc teď nejsou drahá. Listové saláty s olivami a sušenými rajčaty. Zkuste je usušit, naložit a hezky zabalit.


Mám otázku mám ty sušená rajčata skladovat v lednici nebo ve spíži když jsou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky