pátek 23. října 2015

Benzinovy foukač listi

Benzínové vysavače listí. Skladem - ihned k odeslání. Akumulátorový foukač STIGA SAB 5AE. S praktickým trubkovým úchopem pro snadné použití.


Přístroj je vybaven tlačítkem Primer pro rychlý a . Přeměna z vysavače na foukač je jednoduchá a bez přestavby přístroje.

Spolehlivě a jednoduše odstraní z trávníku spadané listí a větvičky spolu s dalším. Tento typ není sice tak výkonný jako benzínový , ale pro menší až středně velkou zahradu je. Používá se jako foukač listí nebo posečené trávy, vysavač a drtič. U tohoto stroje lze motor nosit na zádech, což zvyšuje. Lehký benzinový foukač s dobrým poměrem hmotnosti na jednotku výkonu.


Odstraňuje z ploch rychle spadané listí a posečenou trávu. Vysoký výkon při nízkých . Plynová fixace pro práci bez námahy.

Na zádech nesený foukač je určený k vyfoukání listí a nečistot z parkovišť, dvorů, sportovišť, parků. STIGA SBL 3V je benzínový foukač na listí , který dokáže uspokojit všechny domácí zahradnické potřeby díky duální funkci foukače a vysavače. Model je vybavený pytlem pro vysávání o . ELEKTRICKÝ VYSAVAČ - FOUKAČ LISTÍ EINHELL. Elektrický foukač listí a vysavač, který je velmi lehký, lehce se s ním . Foukač listí zahradní - listí, benzín. RBL BP benzínový foukač Ryobi.


Zahradní vysasače listí a fukary, které Vám ušetří práci na zahradě. Všechny tyto benzínové vysavače listí mohou být použity jako fukary. STIHL benzínový foukač BG - POUZE OSOBNÍ ODBĚR. Silný foukač listí s nízkou hmotností, vhodný např. Sfoukávání spadaného listí . Nejsilnější benzinový foukač značky STIGA.


SBP 3představuje nejlepší řešení pro nejnáročnější úkoly. Vysavač na listí FUXTEC LBS126. V kapacita: Ah použití: foukač hmotnost: kg foukače . Tento foukač listí od předního výrobce DOLMAR řady PB 250.

Jeho velmi pohodlné ovládání umožňuje snadno a rychle sfukovat. A to nejen na podzim, kdy si snadno poradí se záplavou listí : zbytky posekané. Ideální pro úklid trávy, listí a nečistot na zahradě. Extrémně výkonný zádový foukač STIHL BR7Magnum s dlouhou foukací . Ryobi RBL26BP benzínový foukač benzínový foukač 26cmbenzínový. Pokud máte fukar kombinovaný s vysavačem, můžete následně kopici listí nasát.


Pohání je benzínový motor. Až začne na podzim padat ze stromů listí , musejí být foukače a vysavače listí připraveny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky