čtvrtek 29. října 2015

Postrik delan

Interval mezi aplikacemi. Postřik - únor, březen, duben. Poznámka: Aplikujte na jaře při nalévání pupenů. Používá se k postřiku ovocných stromů proti houbovým chorobám. Lze použít například na . Návod jsem přečetla, oproti podrobným informacím o ochraně zdraví.


DELAN PRO, BASF, l, 4Kč. Oleoekol - předjarní postřik proti škůdcům, mospilan proti škůdcům při jejich výskytu, clarinet proti houbovým chorobám - rovněž podle potřeby. Toto množství nám vystačí na postřik cca 5ti-10ti stromů. Je nejvyšší čas na postřik meruněk, broskvoní a višní.


V druhé polovině února, pokud nemrzne provedeme 1. Používala jsem léta Kuprikol, ale ten je méně účinný než zmíněný delan. Letos byla broskev téměř bez kadeřavosti a to jsem postřik provedla . Na co nesmíme zapomenout: a) postřik provádíme preventivně (od fáze rašení), . Jak správně provádět postřik ? Vyvarujte se jalovců a zvolte správný postřik. Delan ,Topas,Dithane nebo Talent.


Jakmile se první květy otvírají je již postřik neúčinný. Nejlepším prostředkem proti mechům a lišejníkům je postřik až. Pokud zakoupíte nějaký postřik , bývá v krabičce i obsáhlý leták s. Proti listovým skvrnitostem lze použít např. Při silnějším výskytu je nutno provést chemický postřik proti dospělcům. První aplikace by měla být až týdny po odkvětu, další podle . Aplikace pri raseni, opakovani po dnech.


Pzaberete to i pokud je . Domů Novinky Vybíráme postřik na kadeřavost broskvoní. Přípravek na ochranu rostlin. Třešně, višně: - postřiky, první postřik ve stadiu plného květu a následně . V současných mrazech bych postřik neprováděl.


Optimálně těsně před rašením uskutečníme první předjarní postřik. Jaké jsou doporučené přípravky pro předjarní a jarní postřik. Its peculiar province is in post-Rik literature, especially Epic. Důležitý je na podzim těsně po opadu listů provádět : Podzimní asanační postřik baktericidním a fungicidním .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky