pátek 3. května 2019

Sencor herbicid

Metribuzin, dobro poznata aktivna materija preparata Sencor WG-usvaja se . Sencor Plus je selektivni translokacioni herbicid namenjen za suzbijanje jednogodišnjih širokolisnih korova u usevu soje i zasadu krompira. Selektivni herbicid za suzbijanje jednogodišnjih širokolisnih i redukciju zakorovljenosti semenskim travnim korovima. Formulacija: SC – koncentrovana suspenzija.


Proizvođač: Bayer CropScience.

Sencor je selektivni, translokacijski herbicid za suzbijanje sjemenskih ( jednogodišnjih) korova u krumpiru i rajčici. Sencor se može upotrebljavati kao selektivni herbicid za suzbijanje jednogodišnjih širokolisnih i redukciju zakorovljenosti semenskim travnim korovima u . Občutljivost sort krompirja na herbicid Sencor (metribuzin). Sensitivity of potato varieties to herbicide Sencor (metribuzin). Prejšnji posevek: koruza. Da bismo obezbedili siguran i brz start gajenih kultura, njiva mora biti očišćena od korova.


Sencor Liquidideální řešení plevelů v bramborách, rajčatech a mrkvi. Selektivní herbicid s dobrým reziduálním účinkem k hubení většiny .

SELEKTIVNI, TRANSLOKACIONI HERBICID. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Namjena sredstva, herbicid. Balení pro neprofesionální použití. Jedná se o listový i půdní herbicid.


Aplikace před i po vzejití plevele. Mot ogräs i odlingar av potatis och morötter. Tussen aardappelrassen bestaan . Reč herbicid potiče od latinskih reči herbum (herbi) što znači trava, biljka i caedare što znači. V prí- pade, že buriny len klíčia, pôsobí výhradne pro- stredníctvom pôdy. Ne može jedan herbicid da suzbije sve korove, pa se vrši kombinacija dva ili više preparata.


Kod nas se najčešće koriste Mont i Sencor Plus za . Velice účinný hubič plevele - listový herbicid. V případě, že plevele teprve klíčí, působí výhradně prostřednictvím půdy. Listový a půdní postřikový herbicid k hubení plevelů v porostech brambor, rajčat a mrkve.


Pokud plevele teprve klíčí, působí výhradně prostřednictvím půdy s dobrým reziduálním účinkem. SENCOR liquid ml - do 30.

Sencor Treflan III II Sencor Triflan Velpar Karmex Karmex 2. Donedavno je u ovom roku dopuštenje za primjenu imao i herbicid imazetapir. DELOVANJE: selektivni translokacioni zemljišni herbicid za subijanje jednogodišnjih širokolisnih korova - štir obični (Amaranthus retroflexus). Sencor SC 60 1ml je fitofarmacevtsko sredstvo, natančneje elektiven herbicid , v obliki koncentrirane suspenzije, ki deluje preko korenin in listov, kjer potuje . V prípade, že buriny len klíčia, pôsobí výhradne prostredníctvom pôdy. Pri aplikácií na vzídené buriny pôsobí taktiež . Herbicidní přípravek je určen k hubení plevelů v bramborách, rajčatech a mrkvi. Targa Super je selektivní herbicid , který nijak nepoškozuje brambory, ale pouze . Sencor WG neúčinkuje na některé jednoděložné plevele, které se v. Při aplikaci na vzešlé plevele se navíc plně uplatní působení . Herbicid (z latinského herba – rostlina a řeckého cidó – ničím) je pesticid.


Herbicid proti dvouděložným plevelům v rajčetech, bramborách a mrkvi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky