středa 17. dubna 2019

Nuppu mapa

Zastavte nůž (nože), musí-li být sekačka naklopena z důvodu přemístění, při přejíždění přes jiné než travnaté. Nikdy nezvedejte nebo nepřenášejte sekačku, je-li v chodu motor. PŘED STARTOVÁNÍM MOTORU DOPLŇTE OLEJ. Co dělat, když motor vibruje?


To pak stačí z motoru přebytečný olej odsát hadičkou nebo odpustit vypouštěcím otvorem tak, aby hladina . Vždy vypněte motor v případě, že sekačka musí být nakloněna při přejíždění jiného. Olej vždy kontrolujte před spuštěním motoru a po 5-ti hodinách provozu. Diskuze k produktu Vega HWXV 6inZahradní motorová sekačka HWXV ins pojezdem vyniká ve vyšší. Osobní odběr v Praze ZDARMA, ještě dnes na prodejně. Vaše ruční sekačka John Deere může být buď benzínová, nebo elektrická.


Dobrý den, jaký olej do motoru je potřeba použít pro tuto sekačku? Výměna by měla probíhat v době, kdy je motor ještě teplý. Nikdy sekačku nepřeklápějte na bok – olej by se mohl dostat do válců. Hladinu oleje v motoru je nutné pravidelně kontrolovat a olej měnit. První výměnu výrobci doporučují po hodinách provozu sekačky, pak stačí . Použitá sekačka Dolmar PB46SBC má v manuálu uvedenou hodnotu pro.


Jakmile jsou provozní kapaliny doplněné do motoru sekačky, je ihned možné začít sekat. Doporučujeme po prvních motohodinách olej vyměnit. Naším přáním je, abyste byl s tímto výrobkem. Před zahájením práce se ujistěte, zda je sekačka v dobrém. Množství oleje v motoru při uskladnění Vaší sekačky na trávu, zahradního traktoru.


Chcete-li očistit sekačku na trávu zespod od nečistot, měla by se sekačka. Zpravidla jsou oleje do sekaček určeny pro letní provoz, jsou tedy ideální pro mazání motorů zahradní techniky v období od jara do podzimu. Olej maže všechny pohyblivé části motoru , snižuje tření a odvádí teplo.


Každý výrobce v úvodu manuálu na tuto skutečnost upozorňuje a žádá o dodržování pokynů tam uvedených. To způsobilo, že olej pronikl z motoru do sacího a výfukového systému. Před sezonou musíme v motoru sekačky olej vyměnit, nejlépe použit značkou podle doporučení výrobce stroje: je neuvěřitelné, co dokážou někdy lidé použít . ZDARMA: doprava, náhradní nůž a olej do motoru. Sekačka s širokým záběrem a velkým košem l. Během provozu motoru ztrácí olej své vlastnosti a hromadí se v něm. DŮLEŽITÉ: Tato sekačka je dodávána BEZ BENZÍNU A OLEJE v motoru.


Během čištění může být sekačka nakloněna pouze směrem vza . Lahvička s olejem není součástí balení stroje. Nalijte celý obsah (l) lahvičky . POZOR: Vaše sekačka je určena k sekání běžné trávy ne vyšší než 2mm. Luxusní sekačka za bezkonkurenční cenu. Jestliţe sekačka začne abnormálně vibrovat.


Nuppu mapa

Je-li motor v chodu, nebo jí stále teplý, nikdy neodstraňujte víčko. Odstraňte rozlitý olej nebo palivo. Teda jedna, praskne ojnice, ale první je z nedostatku oleje v motoru , píst.


Nemá ani zásadní význam hledat olej s vyšším API s myšlenkou, . Pro některé stroje je například nutné ředit olej s benzínem v poměru : 5 u jiných je. Někdy může být u motorů v záběhu požadován jiný poměr ředění, například 1. Poslední 2dobá sekačka byla možná s motorem Terra.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky