úterý 18. září 2018

Třapatka nachová tinktura

Třapatka nachová je nejen zdraví prospěšná, ale také okrasná a roste na mnoha. Ti začali používat tinktury z této byliny na léčbu kašle, žaludečních. Nejvíce aktivních látek obsahuje v kořeni.


Používá se při nachlazení a . Označení AF znamená Alcohol Free – přípravek s obsahem alkoholu.

Při výrobě byla použita unikátní technologie a několikanásobná extrakce. Je to snad nejznámější léčivá bylina současnosti. My s úspěchem doporučujeme naši tinkturu třapatky nachové pro. Pokud byste si chtěli vyrobit vlastní tinkturu z třapatky, kterou si vypěstujete, budete na 1gramů . Střední květy jsou pichlavé nachové barvy.


Najdete ve výrobku: tinktura z rostlin Echinacea, bylinný čaj Imunita . Elixír pro zvýšení obranyschopnosti organismu. Tinktura třapatky nachové zvyšuje obranný systém a chrání organizmus před chřipkou, nachlazením, kašlem a .

Zabíjí bakterie a viry, redukuje alergie a . Echinacea kvetoucí nať BIO (bylinná tinktura - bylinné kapky). Tato indiánská léčivka obsahuje nejvíce aktivních látek v kořeni. Fungující imunitní systém je . Obranyschopnost a odolnost organismu, posílení imunity. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a . Posiluje odolnost organismu v boji.


Je vytrvalá až metr vysoká bylina. Bylinky pocházejí z krajiny Broumovsko - vypěstováno. Tuhle rostlinu zná od pohledu každý, ale ne všichni vědí, že je to rostlinka s kouzelnými účinky. Sběrnou částí pro fytoterapeutické účely je . Nejčastěji se užívá tinktura ze suchých kořenů nebo šťáva, vylisovaná z čerstvé nati.


Nejlépe se hodnotné látky obsažené v třapatce uvolňují ve formě tinktury , ale můžeme ji pít i jako čaj. O něco slabší je tinktura z kořenů, nejslabší je z listů. Nejvhodnější užití je jako tinktura.


Třapatka připravená ve formě čaje je prakticky neúčinná, užívá se pouze jako odvar, při bolesti v krku jako kloktadlo.

Nejznámější a nejvyužívanější je třapatka nachová , která se využívá. Výrazně přitom podporuje imunitu, neboť stimuluje imunitní systém. Pak přišel kořeněný tuning s medovým přídavkem a tinktura to. Látky v třapatce nachové obsažené potlačují bujení bakterií a některých virů.


Pravidelně každoročně si doma připravuji tinkturu z echinacey ( třapatky nachové ). Echinaceu jsem si po více pokusech nasadila úspěšně doma na bylinnou . Je přírodním antibiotikem a afrodisiakem. Doporučuje se pro podproru obranyschopnosti. AF tinktury si zachovávají maximum účinných látek, chuť anbsp;vůni použité byliny. Mýdlo obsahuje vlastní tinktury z kombinace rostlin třapatky nachové , dvouzubce trojdílného a vlaštovičníku většího.


Tyto bylinky a jejich výtažky podporují . Tinkturu si můžeme vyrobit i ze sušené Echinacei, ale výluh bude méně účinný. Léky a léčiva z třapatky nachové jsou k dostání v lékárnách ve formě tablet, tinktur a léčebných čajů. Tinktura je považována za účinnější, nežli echiancea v tabletách či tobolkách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky