čtvrtek 20. září 2018

Koza na řezání dřeva

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Skládací podpěra na řezání dřeva. Je vhodná pro polena do průměru cm.


Stabilní koza na řezání dřeva. Nepostradatelný pomocník pro přípravu dřeva na zimní období.

Podívejte se na naše vide, kde se . Dodáváme v demontu včetně veškerého spojovacího materiálu a návodu. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů koza na řezání dřeva. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Nabízíme skvělé řešení v podobě kozy na řezání dřeva , která je . Díky zubům je nejvhodnější pro naporcování kulatin, které se při řezání.


Velmi účinný a rychlý způsob.

Nařežeme si dříví na topení sami na vlastnoručně vyrobených podpěrách aneb na kozách na dřevo. Obyčejná dřevěná, podomácku vyrobená koza na dříví moc řezání zásob na zimu neurychlí. Existují daleko sofistikovanější varianty, kdy vám . Materiál: smrkové dřevo - Hmotnost: kg. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Dřevěná skládací koza na řezání dřeva.


Zajistěte si stabilitu a vyhněte se riziku vzniku nehody. Pořiďte si kozu na řezání dřeva Einhell . B3bIB3_IzL5IJdWs-RWp6daIHd5d. Profiholder, Sekacky-pily.


Práci se stojanem zvládne jediná osoba - ne jako u klasické kozy na řezání dřeva. Pro naše zákazníky jsme připravili skvělou nabídku držáků a koz na řezání dřeva. Stojan je skládací , montáž . To, že vám usnadní práci je nezpochybnitelné.


HECHT 9- koza na řezání dřeva. Koza na řezání dřeva s držákem na řetězovou pilu.

Celokovová skládací koza, která je vybavena držákem pro elektrickou, či benzínovou řetězovou pilu. KOZA NA BEZPEČNÉ ŘEZÁNÍ DŘEVA. Přednosti : Rozsah použití :tloušťka až 2mm. Vše co potřebujete pro Vaší práci se dřevem a nejen se dřevem - Kozy na řezání dřeva a pracovní kozy.


Hodí se na přípravu dřeva na topnou sezónu. Praktický skládací stojan pro vaši zahradu či dílnu. Bezpečně uchytí kulatinu nebo větší . Parametry koza na ře koza na řezání dřeva , . Lze upnout všechny typy motorových pil do váhy . Držáky na dřevo - Jiří Zahradník. Jsem český výrobce kvalitních držáků a samosvorných koz na řezání dřeva motorovou pilou.


Výrobky značky: Einhell-UNICORE. Rozkládací koza na řezání dřeva s pozinkovanou konstrukcí a maximálním zatížením 1kg. Kovová koza na držení dřeva , díky které snadno pořežete větší kusy dřeva.


Zobrazit popis kategorie Skrýt popis kategorie. Pracovní kozy vlastní výroby PINIE Lubná Vám zajistí maximální efektivnost a pohodlnost řezání. Nabídka tří druhů koz dřevěných a jedna masivní samosvorná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky