pátek 27. července 2018

Bobkovišeň lékařská novita

Bobkovišeň lékařská novita

Vodotěsná aquazorbingová koule je vhodná pro dovádění na vodní hladině i pro dvě osoby. Z Asie k nám dorazil aquazorbing – čerstvá, napínavá a dobrodružná atrakce, při které zažijete neopakovatelné! Na dětském hřišti na Balkáně se v úterý a ve středu, 7. Těšte se na vodní soutěže o pohár Žižkovského Pepíka, . Přijďte si vyzkoušet jak se chodí přímo po vodní hladině. Bezpečná a jedinečná zábava na vodě. Koupaliště najdete v překrásné přírodě v místní části Příbor . AQUAZORBING , AQUAROLLER, VODNÍ OPIČÍ DRÁHA, VODNÍ HOUPAČKY a mnoho.


Vstup na atrakci je na vlastní nebezpečí. Vlastník: totožný s provozovatelem. Praha - Žluté Lázně Event 15. Chcete zažít netradičního Mikuláše?


V rámci Cyklozvonění si účastníci mohli vyzkoušet mnoho zajímavých aktivit např : plavbu na plavidle z PET lahví, aquazorbing , dračí lodě, elektrokola, šlapadla, . Den plný zábavy – aquazorbing v Aquacentru Šutka. Všechny návštěvníky Aquacentra Šutka čeká velká zábavná i adrenalinová akce na . Zábavný Water zorbing na vodě – proběhněte se po Vltavě v kouli. Waterzorbing Prague (kontakt) 5zákazníků zbývá. AquaDream Barrandov nabízí kromě m dlouhého plaveckáho. Možnost využítí různých vodních atrakcí např.


Veřejnost, červenec, srpen = denně od 10. Aktivity pro veřejnost Nabídka pro firmy Nabídka pro školy. Pronájem nafukovacích atrakcí - skákací dětské hřiště a aquazorbing pro soukromou akci, slavnosti města, pouť, firemní . Michal Marček, Be Happy,.


Netradiční adrenalinová specialita! Zkuste si, jaké je to chodit či běhat po vodě! V lanovém parku Vás pak čekají pohyblivé kladiny, pavučiny a spousta dalších . They can do some other activities on site while you are wakeboarding, e. Jsme rodinná firma z města Příbor.


Bobkovišeň lékařská novita

Zajišťujeme pronájem, prodej a servis nafukovacích atrakcí. Zakládáme si na perfektní . Lázně AXA se nachází v samotném centru města Prahy, v I. Here, aqua zorbing may be done as well. Paráááádní dárková balení. Už rozbalování bude zážitek!


Společnost je zapsána v obchodním rejstříku. Chtěli bychom Vám nyní představit aquazorbing jinak. Aquazorbing - atrakce, která se již stala pojmem. Pro sportovně založené návštěvníky je připraven volejbal, fotbálek a petanque, velkým lákadlem je také aquazorbing.


Bobkovišeň lékařská novita

Děti si vyhrají na nafukovacím skákacím . PVA EXPO PRAHA v Letňanech . Příbor – kontakty, adresa, aktuální a historický výpis z živnostenského rejstříku a statistického úřadu. Aqua Zorbing - inzerce, prodám. Druh inzerátu: soukromá inzerce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky