úterý 10. července 2018

Lapač octomilek

Lapač octomilek

Vyrobte si lapač na octomilky. Jak se zbavit octomilek se dozvíte i na videu na Stream. Mrkněte na něj a zjistíte, jak ty vinné mršky . Profissimo lapač octomilek spolehlivě zachycuje octomilky a mouchy.


Přírodní vábivá složka, potravinářská specialita octového oleje, přitahuje mouchy a . Nálevkovitý vletový otvor lapače zabraňuje muškám v úniku. Lapač octomilek včetně návnadového roztoku, který octomilky naláká dovnitř pasti, kde se následně utopí. MUSKASET lapač octomilek : doručení domů nebo na prodejnu.


Nákup bez rizika : dní na vrácení. Hledáte lapac octomilek ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Lapač láká octomilky pomocí speciální voňavé návnady. Díky provedení pasti zůstává nalákaný hmyz uvězněn uvnitř pasti.


FLY STICK - lapač octomilek a much. Lapač na mouchy a létající hmyz ve tvaru válce. Fly Stick je díky své jedinečné konstrukci a účinnému . Také vás v posledních dnech tolik trápí malé, otravné mušky jménem octomilky? Nejsou sice zdraví nebezpečné.


Upozornění: Tyto údaje jsou pouze informativní. Pozorně čtěte příbalový leták a návod k použití! Bezpečnostní list BROS lapač octomilek MSDS CLP 27. Plastový lapač k odchytu octomilky obecné (Drosophila melanogaster). Octomilky jsou lákány potravinovým atraktantem do lapače.


Zbavte se jich jednoduchým a rychlým způsobem. Vhodné do každých prostor. Hmyz je do pasti nalákán atraktantem a díky speciálnímu provedení pasti zůstává uvnitř.


Past na monitorování příromnosti octomilky obecné. Bros lapač octomilek ml. Kvalitní drogerie ze zahraničí za skvělou cenu! BIOLIT ECO LAPAC OCTOMILEK. Kliknutím sem otevřete zvětšení obrázku.


Lapač octomilek

Veškeré informace o produktu. Běžná cena s DPH: 10Kč. Pravidelným úklidem předejdete návštěvě octomilek. Zbavit se octomilek není zrovna jednoduchá věc. Biolit-jablíčko, speciální pásky na okno Catch Berušky.


Použít jdou i běžné insekticidy. Nicméně při užití chemikálií v kuchyni buďte opatrní. Lapač Octomilek - Pomáhá zbavit se obtížného hmyzu především na ovoci a zelenině v naší domácnosti. U nás SKLADEM za Kč s DPH. Nakupte snadno a rychle, bez registrace.


Jsme tu pro domácnosti i firmy. Do vyprodání všech položek. Díky náhradní náplně do lapače octomilek .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky