pátek 1. prosince 2017

Vyorávač brambor tek prodej

Vyorávač brambor tek prodej

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů vyoravač brambor. Prodej vyorávače brambor. Ostatní zemědělská technika - vyoravac brambor , nabídky - prodám, prodej , inzerce.


Jednořádkový vyorávač brambor TEK. Vyorává brambory a pomocí pásového . Vyhledávání jednoradkovy vyoravac brambor tek - Stavební materiál Inzerce a Bazar - nalezení vhodného prodeje či inzerátu a možnost rychlého přidání. Důvod prodeje zabírá místo. Protože mám doma spoustu nevyužitých věcí, napadlo mě založit skupinu a všeho se tak.


Já doteďka rádlem přes naviák na traktoru,ale plno brambor je zahrnutejch v hlíně,takže. Inzerce zdarma: Dvouřádkový vyorávač brambor tek v bazaru. Má to dva pásy, brambory se potlučou, pak hnijí ve sklepě a polovina jich je. Odchov, prodej a rozvoz kuřic, kachen, krůt . Díly na vyorávač brambor tek. Na prodej original hlinikovy ram BOSS 1m.


Re: Koupím jednořádkový vyorávač brambor - TEK. Příspěvekod GEORGESAM Po 30. TZ K 1 tovární výroby UNI systém. Použili jsme vyorávač i podrývák, ale marně.


TEK na brambory není ke sklizni česneku vhodný, protože česnek je velmi citlivý na mechanické poškození. Vyoravač brambor tek , polský, dvouřádkový, kardan, zánovní radlice a pásy, s náhradními díly za. Doprava, nákup a prodej dřeva, truhlářství.


Vyorávač brambor tek prodej

Nabízíme k prodeji nesený radličkový hydraulicky sklopný podmítač. Poptávájednořádkový vyorávač brambor Tek za malotraktor Množství:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky