pondělí 4. prosince 2017

Touchdown quattro 1l

Touchdown quattro 1l

Postřikový neselektivní herbicid se systémovým účinkem pro aplikaci na list, určený k hubení širokého spektra jednoletých a víceletých . Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle . Hledáte touchdown quattro - l ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Totální herbicid pro hubení plevelů a nežádoucí vegetace. Přípravek působí neselektivně jako listový systémový herbicid proti širokému . Es wird über die grünen Teile der Pflanze . TOUCHDOWN QUATTRO ist ein nicht selektives Blattherbizid mit systemischer Wirkung. Vynikající přípravek k hubení plevelů! Výborně se hodí pro použití v ovocných sadech,pastvinách, orné půdě či v lesnictví.


Touchdown quattro 1l

AGRO lawns, garden substrates, substrates for football, fertilizer the garden, why does mold on grass, remove the moss, which spray the grass, growing plants, . Stav produktu: Nový produkt. Ahorn Lussoflex motor quattro memory, 100x2cm. Provedení: Přizpůsobivý a elegantní rošt s motorovým polohováním a bezšňůrovým ovládáním s funkcí . Klasický totální herbicid.


H4- vysoce toxický pro vodní organismy, H4- vysoce toxický pro vodní organismy s dlouhodobými účinky, EUH4Dodržujte . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Touchdown Quattro obsahuje účinnou látku glyphosate, která je přijímána listy. Nově přehlednější a rychlejší. H4Toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými . Do sortimentu jsme zařadili přípravek na hubení slimáků a dva druhy herbicidů na ničení plevelů a nežádoucích rostlin: selektivní, zneškodňují jen malou . Porovnání cen herbicid touchdown quattro 1l , srovnání cen herbicid touchdown quattro 1l na portálu HLEDEJCENY.


Touchdown quattro 1l

AgroBio Fantazie Univerzální l. Balení: ml, 1ml, 2ml, 5ml a 1l. Navštivte naše zahradnictví. Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz).


Nakupujte Agrobio touchdown quattro 1l nejlevněji na trhu. Nezemědělská půda, Plevele . Koncentrovaný kapalný systémový listový totální herbicid pro likvidaci jednoletých i víceletých plevelů a nežádoucím dřevinám. Zulassungsnummer: 025079-00.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky