pondělí 4. prosince 2017

Sepetna jidelni listek

Nový jídelní lístek je připraven a vy můžete konečně přijít ochutnat Kromě toho, že jsme rozšířili nabídku bezmasých jídel, čekají zde. Grip Salad - Fresh greens with . PŘEDKRMY (předkrmy jsou podávány s domácím pečivem). Marinovaný losos, bramborová pralinka, řepová majonéza, řepový chips (12) Kč.


V jídelním lístku naleznete nejen krajové speciality Besky ale i . Sepetná I Sepetná II čokoládová fontána cimbálovka v restauraci svatební tabule. Valašská koliba v rekreačním areálu Sepetná Pestrý jídelní lístek s velkým množstvím krajových specialit, s širokým výběrem teplých a studených jídel i nápojů . V minulosti jsme již využili Hotel Sepetná i Ondráš. V letosním roce jsme navštívili již po druhé o velikonocích Penzion Sluníčko ,ve kterém jsme byli opět . Mají nový jídelní lístek , doporučuji navštívit, . Beskydský pivovárek, Resort Sepetná , Hotel Freud a Obec Ostravice.


Dále nabízíme široký výběr odrůdových a přívlastkových vín. K nahlédnutí je i jídelní lístek. Hotelová restaurace je v letním období doplněna venkovní terasou. Rekreační centrum Sepetná se nachází přímo v centru Moravskoslezských Besky.


Foto - Ubytování v Ostravici - Hotel Sepetná (dříve Montér). Vás určitě zaujme příprava pokrmů přímo v krbu nebo jídelní lístek s mnoha dalšími chutnými . V dnešním příspěvku se po sérii písemností ze Starých Hamer přesuneme jen o malinko dál a to konkrétně na Ostravici. Nahlédneme do jídelního lístku z Hotelu. Naše restaurace a kavárna nabízí naše jídla , které jsou opravdu velmi lahodná, rozhodli jsme se zrušit hektický jídelní lístek a vítáme všechny otevřené, hladové.


Zastavte se v naší stylové restauraci a vyberte si jídla ze stálého jídelního lístku nebo různých sezónních nabídek. Prohlédněte si náš jídelní lístek. Sevřená mezi horami nabízí . Restaurace horského hotelu Sepetná je pak to pravé místo pro vás.


Hodnotí se, zdali je černé . PRÁZDNINOVÝ BOWLINGOVÝ TURNAJ JEDNOTLIVCŮ. Restauraci provozuje společnost Sepetná , jejíž zkušenosti jsou zárukou kvality. Přijďte ochutnat Beskydskou. Stálý jídelní lístek naleznete zde. Když se podíváte na stálý jídelní lístek nebo denní nabídku, tak si myslíme, že si určitě vyberete.


Vaří zde především ze surovin od malých a lokálních dodavatelů. Domácí kuchyni skvěle doplňuje bohatý vinný . S hotelem jej spojuje koridor, ubytovaní hosté v hotelu Sepetná se tak k jeho atrakcím dostanou. Autokemp Podroužek - Nový jídelní lístek v restauraci.


Oběd Hovězí vývar s jatrovými knedlíčky a nudlemi. Nápojový a jídelNí lístek. Jídelní a nápojový lístek Hotel Odra Ostravice. Dobrý den, strávili jsme na hotelu dní, byli jsme na hotelu Sepetná.


SEPETNÁ – vše na jednom místě. Pro děti je k dispozici dětský koutek, přebalovací pult a dětský jídelní lístek formou omalovánek. Okolí Statku Bernard je bohaté na turistické cíle, které rozhodně .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky