středa 16. srpna 2017

Talstar postřik

Omite, Talstar nebo Vertimec, ale . V katalogu nemáme podrobnější informace o talstar. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. EC - 50ml 5(563) - Svět Bonsají.


Každá bonsai je originál! V bytech i zimních zahradách.

Pokud zakoupíte nějaký postřik , bývá v krabičce i obsáhlý leták s přehledem. Talstar (bifenthrin) a Trebon (etofenprox) jsou však pyrethroidy . Ale nejlepsi se mi osvedcil talstar , je to chemka nonplusultra, ale zabira. Dulezity je strkat rostlinu.


Postrik provadet dukladne, spodky listu, zadny solichani. Ochrana: ruční sběr housenek při menším napadení, jinak postřik , lze použít např. Marshal EC nebo Talstar EC. Kůrovci Kůrovci občas navštěvují . Jak na mšice: Je lepší chemický, nebo biologický postřik ?

Přípravky: Calypso 4SC, Talstar EC, Karate Zeon CS, Oleoekol. Bez porušení těchto ochranných krytů je nutné provést postřik několikrát,. V druhé polovině února, pokud nemrzne provedeme 1. Postup dle návodu, jako smáčedlo používám . Velmi se osvědčila metoda mechanického setření kolonií a následně postřik. Výborný přípravek proti sviluškám je opět Talstar.


I v tomto případě je preventivní postřik mnohem efektivnější než pracné a složité odstraňování již. Proti svilušce lze použít přípravky Apollo SC nebo Talstar. Zkuste použít postřik s některým z uvedených přípravků. Omite 5EW nebo Talstar EC, Cascade EC, Magus 2SC, Nissorun WP či Sanmite 20 . První postřik v uvedenou dobu děláme společným roztokem jak proti přezimujícím škůdcům buď Oleoekol nebo Talstar nebo 0. Ochrana- postřik insekticidem, nejlépe systémovým, pronikajícím do rostliny. Zjistíme ji podle bílé vaty.


Té to neublíží, mšice to zlikviduje. Postřiky:mospilan ,applau talstar. U švestky se může jednat o červenou skvrnitost listů, doporučuji postřik DITHANE.


Nejčastěji používané postřiky proti mšicím jsou Talstar , Torant, Spruzit,. Extrakt z listů pažitky se dá použít také jako postřik proti škůdcům. Jako ochranu je možné použít přípravky proti přezimujícím škůdcům – Oleoekol a Talstar EC nebo za vegetace Omite 5EW či Talstar 10 .

Chtěla jsem koupit nějaký speciální postřik , ale ty jsou většinou určeny proti mšicím. Sviluška (chmelová) pomáhá Talstar , Vertimec, Nissorun, Magus. Mospilan,Omite 30W, Talstar 10EC,Frutapon. Z houbových chorob se může objevit . Lze jej zapravit do půdy zálivkou a používá se i jako postřik.


Biool, Sumithion, Applaud WP, Actellic EC, Talstar EC, . TALSTAR , TORANT, OMITE - akaricidy spec.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky