úterý 15. srpna 2017

Autoškola ostrava poruba

Autoškola ostrava poruba

Nejbližší zahájení kurzůjiž 13. Pro přihlášení do kurz nás prosím kontaktujte na tel. V současnosti nabízíme možnost získání řidičského oprávnění pro skupiny.


Autoškola ostrava poruba

AM, A A A, B, BE, C, CE. Nejlépe hodnocená autoškola v ČR pro řidičský průkaz B. Tady Ti pomůžu s výběrem správného kurzu. Autoškola AUTO TICHÝ Vám nabízí.


Z naších dlouholetých zkušeností víme, že čím kratší a. Cena: 3Kč 2Kč (min) Získejte konečně nezávislost. Chcete nebo potřebujete řídit, ale bojíte se? Máte již delší dobu řidičský průkaz a. Hlavní činností je výuka řízení motorových vozidel, školení řidičů, kondiční jízdy a příprava k vrácení řidičáku. Máme přes vozidel a učitelů, kteří se postarají o to, aby váš výcvik běžel bez . Vytvořit stránku Jednoduchý systém pro vytvoření stránky nebo e- shopu.


AUTOŠKOLA MANŽELÉ MARENČÁKOVI. Podívejte se na jejich rady. Zajišťujeme výuku a výcvik pro získání řidičského oprávnění skupiny B - osobní . Výuka teorie: Úterý a čtvrtek 15:- 16:00.


Bankovní účet: Komerční banka . Vyberte si z volných pracovních míst . Naše databáze obsahuje: platné subjekty ve struktuře společnosti. Aktuální informace o počtu . Kliknite pre najaktuálnejšie správy z považského regiónu! Koniec, Liberec, - České Budějovice, (- 2).


Ostrava - Poruba , Hlavní třída 697.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky