čtvrtek 1. června 2017

Mulčovací kůra 70l

Dokonale se hodí k pokrývání půdy okolo záhonů, okrasných . MULČOVACÍ KŮRA - PYTEL ( l ). K výrobě této mulčovací kůry byla použita čerstvá kůra těch nejušlechtilejších jehličnatých stromů. Ta je vybírána pouze z dodávek dřevní . Drcená a tříděná kůra jehličnatých stromů. Určení: k mulčování záhonů (zabraňuje růstu plevelů a odpařování vláhy z půdy),.

Kvalitní 1 přírodní materiál, ekologicky nezávadný. Různé druhy a velikosti balení, zboží. Složení: drcená a tříděná kůra jehličnatých stromů. Veškeré informace o produktu.


Surovinou pro výrobu této mulčovací kůry je stromová kůra z jehličnatých stromů vybíraná pouze z dodávek dřevní kulatiny neošetřené chemicky proti škůdcům. Při správném použití výrazným způsobem . Určena k mulčování záhonů (zabraňuje růstu plevelů a odpařování vláhy z půdy), okolo . Vhodná k použití jako podkladová vrstva pro jemnější mulčovací materiály nebo na pohledově méně exponovaných .

Jedná se o 1 přírodní materiál vyrobený z drcené smrkové kůry . Borová mulčovací kůra k mulčování záhonů kolem květin, keřů, okrasných stromů. Zabraňuje prorůstání plevele a omezuje vypařování vody. Surovinou pro její výrobu je stromová kůra z jehličnatých stromů se značným podílem kůry borové vybíraná pouze z dodávek dřevní kulatiny neošetřené . V produktovom katalógu si nájdite parametre a podrobnosti o mulčovací kůra. RAŠELINA SOBĚSLAV PREMIUM Dekorační borová kůra 70l.


Původní velikost je 2× 4pixelů. K mulčování záhonů, k vysypávání cest, okolo okrasných a ovocných stromů, na úpravu dětských hřišť. Primaflora mulčovací kůra 70l Hnojiva k mulčování záhonů.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Příslušenství k domu a zahradě. Surovinou pro výrobu mulčovací kůry je stromová kůra z jehličnatých stromů se značným podílem kůry borové vybíraná pouze z dodávek dřevní kulatiny . Mulčovací a dekorační kůra. FLORIA Dekorační piniová kůra.


Slouží jako dekorační prvek a proti vypařování vody. Vhodná na mulčování záhonů, zabraňuje růstu plevelů a odpařování vláhy z půdy.

Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. V letácích a katalozích umíme fulltextově . Kůra je určena k mulčování záhonů, k vysypávání cest, okolo okrasných a ovocných stromů, na úpravu dětských hřišť. Další slevy hnojiv a substrátů na . Agro mulčovací kůra je 1procentní přírodní materiál určený především k mulčování záhonů, kde zabraňuje růstu plevelů a odpařování vláhy z půdy. Vaše cena: 46Kč s DPH.


DPH cena s DPH cena za 1litr ks. Produkt byl vyřazen z prodeje. Vyberte si z naší doporučené nabídky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky