pondělí 19. června 2017

Zahradní postřikovač akumulátorový

Akumulátorový tlakový postřikovač. Teleskopická trubka s tryskou. Doba provozu na jedno nabití až 1minut. Profesionální prodej a servis zahradní techniky, . HECHT 4ACCU zahradní zádový aku postřikovač l.

Zádový akumulátorový postřikovač RX je novinkou firmy Marolex. Má obsah litrů a umožní provádět postřiky bez pumpování. Jaký zahradní tlakový postřikovač na stromy, půdu a rostliny?


Z hlediska pohodnu rozlišujeme ruční, akumulátorový a motorový postřikovač , přičemž poslední . Zahradní mechanické a automatické postřikovače určené pro aplikaci hnojiv i. Zajímavostí je elektrický postřikovač fungující díky akumulátorové baterii. Pro aplikaci zahradních , zemědělských, chemických přípravků a postřiků . Nabízíme vám kvalitní zahradní postřikovače ruční i akumulátorové.

Tak neváhejte a nakupte je za skvělé ceny právě teď. Příslušenství pro zahradní traktory (19). Renáta Rumpová - prodej a servis zahradní , lesní a stavební techniky. Před použitím zahradního akumulátorového postřikovače si důkladně prostudujte tento návod k obsluze pro správné pochopení fungování stroje. Zahradní zádový postřikovač s elektromembránovým čerpadlem a. Zádový tlakový postřikovač SOLO 473D s nádrží na postřik o objemu l. Hledáte akumulátorový zahradní postřikovač ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho . Z tohoto důvodu je poskytnuta sleva.


Požadovaný tlak se volí kolébkovým přepínačem umístěným na boku postřikovače. Je vhodný k ošetřování rostlin a je možné ho upevnit na záda. Na jedno nabití lze aplikovat až litrů látky. Podívejte se na hodnocení jednotlivých produktů od našich zákazníků. U nás najdete stovky uživatelských.


STOCKER - postřikovač akumulátorový zádový l. AKUMULÁTOROVÉ POSTŘIKOVAČE , ZAHRADNÍ PALÁC. Postřikovače pro průmysl a řemesla, postřikovače pro dům a zahradu, pístové,.

Prodej zahradní techniky. FARGROUP SX AKU postřikovač. Vozíkový akumulátorový postřikovač VX je inovativní zařízení o objemu. Název: Postřikovač akumulátorový , zádový SOLO 416. Malý praktický postřikovač SOLO 4s objemem nádrže l. Ideální postřikovač pro . Zelené údolí Zahradní technika Speciální stroje.


Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma zahradní akumulátorový postřikovač. Ušetříte tak čas i peníze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky