čtvrtek 15. června 2017

Levandulová farma bezděkov

Levandulová farma bezděkov

Přijďte k nám ochutnat netradiční chuť levandule ve spojení s vynikajícím druhem kávy v BIO kvalitě, skvělé domácí dezerty nebo osvěžující levandulovou. Asociace soukromého zemědělství ČR. Na počátku byla touha po změně, vřelý vztah k francouzské . Objížděli jsme především malé levandulové farmy , na kterých jsme . Francouzská levandulová pole jsou proslulá svou typicky romantickou. Jako houby po dešti u nás vyrostly a stále přibývají rodinné levandulové farmy.


Na statku se věnujeme pěstování levandule , většinu produkce z úrody zpracujeme pro naší kavárnu, farmářské trhy a část. V současnosti Lukáš Drlík přivedl na statek i svého bratra a jeho přítelkyni, jde tedy už o rodinnou farmu. I v současné době se snažíme jít ve . Na pozdrav pěstiteli levandule slušně mávne rukou. Králov (bývalá farma ) Uherský Brod Uherské Hradiště. Budu pak mít největší pole levandule u nás,“ směje se.


Inspiraci pro levandulový. První farmu , Dvorský kozí statek na Vysočině, budou moci zájemci. V průběhu roku se vybrané farmy otevřou pro návštěvníky, kteří se na nich můžou seznámit s výrobou potravin. Instagram Photos and Videos.


Ve spojení s farmou Oslí stezka a jejich oslíky se zúčastníme veletrhu For Horse. Bezděkovský levandulový festival je tu už 5.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky