čtvrtek 27. dubna 2017

Paprika červená

Jakou oporu vyžadují rajčata, okurky nebo hrachor? Pevná a kvalitní opora je pro plazivé a popínavé rostliny velmi důležitá. Dřevěný nebo kovový žebřík umístěný na stěně domu dobře poslouží pnoucím růžím, plaménku . Nabízíme Okrasný kovový oblouk na popínavé rostliny , Grily na dřevěné uhlí Mini. Podpěry pro zahradní rostliny jsou základními prvky každé zahrady. Konstrukce oblouků nemusí být nutně kovové , nabízejí se i dřevěné či plastové.


V našem sortimentu máme kovové pergoly pro zahradu, které nejenom dokonale splňují . Kdo chce zahradní oblouk osadit popínavými rostlinami , musí vzít v úvahu jejich. Zídka s popínavymi rostlinami zdívání a osazování zídky. Napnklad jednodu- chy drâtëny plot se dobre hodi jako opora pro prísavník pëtlllsty a jlné popinavé rostllny. Popinavé rostliny Vybër popinavych rostlin zálezí na druhu plotu. Rubus), se dokází pridrzovat pouze na kovovych nebo drevënych plotech.


Používá se nejen dřevo, ale také kovové , plastové, kované, bambusové mřížky. Mřížka pro lezení rostlin vlastními rukama je vytvořena silná, stabilní, která odolá. Většina popínavých rostlin potřebuje pro svůj růst oporu. Dřevěnou nebo kovovou treláž můžeme umístit i na zeď.


Paprika červená

Propojitelné opory do šířky i do výšky Opora pro popínavé rostliny je přesně to, co pokojový břečťan či. Oblouky pro popínavé rostliny , mřížovina pro popínavé rostliny , kovové dekorativní stolky na hrnkové rostliny, bordury, dekorativní ptáci, kolo na květiny, kolečko . Kovová opora je ideální na popínavé rostliny. Opory poskytují popínavým rostlinám ochranu před větrem a hustě porostlé opory nás.


Zkuste využít naše kovové zahradní prvky. Můžete vybírat podle rostliny, která se vám líbí a my vám pro ni vyrobíme oporu , která bude vyhovovat jejím nárokům. Platí, že ne každá stěna, mříž či pergola uspokojí každou popínavou rostlinu.


Paprika červená

Podpěra pro popínavé rostliny ve tvaru obelisku. Pevná kovová konstrukce poskytne rostlinám potřebnou oporu a vytvoří na zahradě okrasný přírodní sloup. Díky pevné kovové konstrukci je vysoce stabilní a odolný vůči nepřízni počasí. Při výrobě opora pro popínavé rostliny je velmi důležitá správná volba materiálu.


Zvláště elegantní a malebný vzhled kované kovové podpěry. Mřížka na rostliny FERRO kovová zelená 45x5m. Treláže mohou obrůstat různé popínavé rostliny , které je dělají ještě více. Treláž je vhodná jako opora pro popínavé rostliny (Zdroj: Depositphotos.com).


Paprika červená

Je používána jako opora při počátečním růstu květin. Zahradní mřížka - opora popínavých květin. Horizontální příčky usnadňují přichycení rostliny. Podobně půvabné jsou i další popínavé rostliny , když se mohou šplhat. Praktické opěry na popínavé rostliny najdou své uplatnění nejen v. Oblouková podpěra na pnoucí květiny zajistí oporu a stabilitu popínavým rostlinám.


Plastová mřížka ideální pro podporu popínavých květin na stěnách. Kovové stojany na popínavé rostliny. Na mohutnost opory jsou nejméně náročné bylinné popínavky (fazole, hrachory, povíjnice) a drobné popínavé dřeviny: . Réva vinná se bude popínat na sloupcích i na drá- tech sama, bez jakékoliv dalsí opory , avsak napr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky