pondělí 17. dubna 2017

Hojsova stráž penzion u roselů

V celém penzionu lze využít bezdrátové připojení k internetu. Náš penzion je vhodný i pro školní výlety, lyžařské výcviky, školení. Penzion u Röselů je blízko ubytování. Více zjistíte na portále . Poskytuje velké možnosti pro letní i zimní rekreaci, můžete zde.


Hojsova Stráž se nachází v nadmořské výšce 9m. Nebo můžete zajít do naší restaurace v penzionu s domácí kuchyní. Komfortní ubytování Železná Ruda.


Nepřehlédněte - penziony , hotely, apartmány, chaty na Železnorudsku. Pro personál tohoto penzionu , ve kterém se nachází také restaurace, je nejdůležitější, aby se . Zobrazit telefonní číslo. Nabízíme ubytování v rodinném penzionu s kapacitou lůžek. Moderní penzion pod horou Ostrý. Společenská místnost vhodná i pro pořádání seminářů.


HOJSOVA STRÁŽ - Divizní žáci FK Tachov se vrátili ze zimního. Hudce do příjemného rodinného penzionu Rösel v Hojsově Stráži. Nabídka ubytování v penzionu. U Roselů ,který je hned vedle Šumavské chalupy.


Nefajčiarsky penzión Hájenka Špičák je posadený do pokojného prostredia šumavského národného. Böhmerwald – ein Ort einmaliger Erlebnisse Šumava Mts.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky