pondělí 6. března 2017

Disková sekačka bazar

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů disková sekačka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . HORSKÁ SEKAČKA MT8-0DIESEL-4X4. Sekačka bubnová rotační 1cm.


Disková sekačka bazar

Bočně nesené středové výkyvné zavěšení rámu žacího ústrojí se seřiditelným pružinovým . Disková čelní sekačka pro traktor, malotraktor, . Koupím obal lišty na diskovou sekačku pottinger novadisc 305. Nové plazy, nová část plachty, náhonová hřídel. Hmotnost:460kg Záruka měsíců. Doprava po celé ČR Zdarma!


Hledáte Čelní disková sekačka poetinger? Procházejte největší české bazary najednou. W, barva neuvedeno, (DE). Fella 11m sekačka 4t přívěs Ostatní r. Lis na kulaté balíky s utahováním od středu balíku. Umožňují rychlejší proschnutí . Sekce Zemědělská technika - bazar strojů - řádková inzerce.


Komfortní, ergonomicky tvarovaná . Diskové sekačky Rožmitál se vyznačují robustní konstrukcí, jako všechny stroje značky Rožmitál. V liště jsou použita kovaná ozubená kola z vysoko pevnostního. NOVÁ DISKOVÁ SEKAČKA BELLON D7L. Katalogy Náhradní díly - bazar Oleje, maziva, kapaliny, filtry sekačka ,. Bazar zemědělské, lesnické i komunální techniky a techniky pro chov a ustájení od. Podmítač kombinuje diskové a radličkové pracovní jednotky.


Polonesený hydraulicky sklápěný rám. Stroj sloužil jako předváděcí. Vybavení: - brzdy - disků o . Prodám diskovou sekačku Rostselmash Strige 8m.


Zboží bylo používané a poté vrácené z důvodu např. U výrobku může chybět obal, nemusí být kompletní příslušenství atd. Diskova sekačka Claas s kondicionérem di. Svahová sekačka Spider ILD s navijákem.


Základní popis a cena: Výrobce. Porovnejte akční i běžné ceny obchodů. Projekt„ SEKAČKY NA KAŽDÉ HŘIŠTĚ“ umožňuje i malým oddílům pořízení kvalitních strojů STARJET na splátky. Prodáváme zemědělsou a komunální techniku značek Kinze, Ag Leader, Bergmann, Elho a další.


Disková sekačka bazar

Klademe důraz na kvalitní servis a rychlou dodávku . Bazary s těžkou a zemědělskou technikou. NAS (Network Attached Storage) jsou chytrá datová úložiště umožňující jednoduché zálohování, ukládání nebo sdílení dat z více počítačů. Nabídka - Prodám podvozek k sekačce Tera Vari. PDF3doprava zdarma, 3. Diskový žací stroj PDF 3doprava zdarma, 3.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky